Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40013) tapuah


tapuah
csendes tag

sziasztok!

szeretnék venni egy jobb fényképezőgépet, a gépre szánt összeg 100.000-tól akár (ha tényleg megéri) 300.000-ig is elmehet.
felhasználás: tájképek készítése nyaraláskor, család fotózása, főleg kisbaba :) szobában, rosszul megvilágított (csak lámpafény) helységben is.
mérete és súlya teljesen mindegy milyen.
videót általános szinten készítenék vele, pl. gyerekről, ahogy ide-oda totyog, ilyesmi.
lehet használt is, de a mai világban nehezen bízom meg a használt dolgokban sajnos. ha vki tud megbízható használt terméket, akkor érdekel. :)
egy amatőr fotós ismerősöm ajánlott két gépet: canon 1300d-t és a canon 750d-t. az elsőt 130.000 környékén megvehetem, a másikat 300.000 körül. vélemény róluk? vagy nézzek más márkát inkább, amely jobban megéri?
szeretek tanulni, tehát a jobb/drágább gép is megérné nekem (mint teljesen kezdő fotósnak), mert szívesen megtanulnám kezelni, hogy ki tudjam használni a gép adta lehetőségeket.
a segítségeket előre is köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.