Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38022) #40935168 válasza t.benedek (#38021) üzenetére


#40935168
törölt tag

Nem lesz.

@ Mindenki: csitu van, plz intelligensen. ;) (Akinek nem inge, ne vegye magára, akinek inge, vegye és térdeljen kukoricaszemekre a sarokban fél óráig, ejnye bejnye) :)

Próbáljunk már kicsit ész érveket hozni a szakmai tények mentén, ha már mindenképpen kell egy "adok-kapok" vita.. azaz a vita szakmai vita legyen. Ha egyikünk meggyőzi a másikat az igazáról, tessék elfogadni, attól még az ember nem kevesebb és a tanulóutat mindenki megjárta (én is tévedtem, más is tévedett már, nem kell hajtani hülyeséget, legyünk nyitottak tévedni és tanulni).

Ez nem f**zméregetés, hogy kié hosszabb, vagy most kinek milyen gépe van, döntsenek a tények, a felhasználási terület sokrétű, kinek a pap, kinek a papné, de alapvetően mindannyian, az összes féle-fajta eszközünkkel még mindig a képminőséget tartjuk szem előtt, amikor "milyen gépet vegyek" kérdés merül fel.

Nem kell szeretni egymást (amúgy meg de).. :) - de ismerjük fel az adok-kapok-ot és szálljunk le a körhintáról, semmi értelme futva tekerni benne körbe-körbe. :N

:R :R :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.