Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37040) Formaster válasza Tin (#37039) üzenetére


Formaster
addikt

Azt esetleg kifejtenéd nekem, hogy 18-105-ös obi miért jobb a videóban, mint a 18-200-as? Szeretném megérteni, hogy melyik paraméter a fontos ezen a téren. Azt látom, hogy előbbi G OSS, utóbbi sima OSS. Illetve mit takar a Sony lencséi között a Full Frame jelzés?

Igen, mindenképp hosszú távra akarok leragadni egy rendszerrel, én is úgy látom, hogy most elsősorban ezt kell eldöntenem. Az egy dolog, ha drágább az obi, viszont ezekkel az ember 10 évekre gondolkodik jó esetben, tehát nem a felár lesz a döntő ez esetben, hanem a jobb minőség. Kérdés, hogy az érintő kijelző hiánya mekkora hátrány, tény hogy egyszerűbb csak odatapizni a fókuszpontra, mintsem gombokkal rákeresni. Kezdek tanácstalan lenni. :(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.