Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37028) Formaster válasza jjeahh (#37027) üzenetére


Formaster
addikt

Igen, viszont tud 60fps-t. Egyenlőre a 4k még nincs úgy elterjedve, persze lesz neki jövője. Úgy fest a Sony vonal lesz a nyerő, pénzben is. A Sony házat megkapom 500 CHF alatt, míg a GX80 is közel 900 CHF kóstál. A kérdés akkor a továbbiakban az objektívek. Maradhatok ezzel a kérdéssel a topikban, vagy menjek át az azonnali fotós kérdésekbe?

Több variáció lenne, az egyik hogy megveszem mondjuk ezt a Double Zoom Kit-et. De ez nem tudom, hogy jobb lenne-e, mintha mondjuk megvenném a vázat és választanék hozzá egy 18-200-as obit. Viszont ebből is kettőt látok van egy olcsóbb, amit Econ kolléga is említett, illetve látok egy szélesebb blendéset. Ha az előbbit választom akkor 948CHF ért tudom összerakni itt nálunk, viszont kb 100CHF-el drágábban meg tudnám venni a tágabb blendés, ill fókuszos obival kittben. Viszont a részletekben, még mindig elveszek :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.