Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37011) Formaster


Formaster
addikt

Sziasztok!

Gép vásárlás előtt vagyok, de nem tudom a konkrét irányt. Olyat akarok, amivel hosszú távon elégedett lennék. DSLR-re gondoltam, de ajánlják a MILC gépeket is. Az elsődleges szempont nem a pénz, persze az ár/érték arány fontos. Később kellenek majd félprofi autós fotók is, szóval tényleg egy hosszabb távon kiszolgáló gépet akarok, szép lassan hozzá válogatva az obikat. Fontos, hogy élvezhető minőségű videókat is tudjak készíteni.

Első körben néztem ezt a Nikon D3300-as szettet, de az objektívről nem tudom, hogy mennyire ajánlott.

Gondolkodom még az 5000-es szériában is, vagy esetleg Canon gépekben, de ha valaki lebeszél a DSLR-ről, szívesen meghallgatom. Házban is gondolkodom, hozzá választva kezdésnek egy olyan objektívet, amit több célra tudok használni, mint mondjuk ez a Tamron 18-200mm. Aztán később jöhetnek még az obik.

A másik topikban azt mondták, hogy Nikon 7-es széria felett nézelődjek, illetve a kamerázás miatt inkább Canon 7DMII-ben gondolkodjak, de ez már így elsőre kicsit húzós. Még valamelyik Nikon D7-es széria beleférne egy kezdő univerzális obival, de kezdek kicsit bejojózni a részletektől :(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.