Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22548) kulerr


kulerr
őstag

Sziasztok.
Ismerősöm nevében szeretnék tanácsot kérni tőletek.
Egy MILC gépet szeretne, amiben én sajnos egyáltalán nem vagyok tájékozott.Elsőnek DSLR-t szeretett volna, de ha egy másik szegmens eszközeivel is elérheti, vagy meghaladja a DSLR képminőségét, akkor inkább a kisebb gépeket részesítené előnyben.
Nézzétek el nekem kérlek benneteket, hogy nem kezdem el visszaolvasgatni a topikot, mert gondolom ez is felhasználás, pénz meg egyéb függő. :U

Szóval MILC gépet szeretne, de a jobbak közül, amire mindennel 300K körül szánna.(valamennyi még mehetne rá)
Felhasználás: az általános mellett fontos lenne a makró, illetve csarnokban sportfotózás persze nem profi szinten (kosárlabda)A srác most szeretne elkezdeni, megismerkedni a fotózással.
Tudom, fotózni meg kell tanulni. Ő is tudja, hogy csupán az eszköz nem elég ehhez, de megtanulni és gyakorolni már olyan eszközökkel szeretne amikkel elérhetőek a jobb minőségű képek készítése is.
A fentiek ismeretében a véleményeiteket, tanácsaitokat kérném.

Köszönöm mindenkinek előre is. :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.