Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13999) tDr1v3r válasza A Zéé (#13989) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Bemenni bemennék megnézni őket valahol, csak egyelőre (~1 hónapik) nagyon nem tudok faluról szabadulni... :D Ráadásul itt a közelben Siófokon meg Kaposváron se nagyon tudok olyan boltot ahol ezek lennének kiállítva.

Nikon van a nővéremnek (akitől lehet hogy tudok tarhálni egy makrós Tamront), de annak túl sűrűn nem tudom próbálgatni a többi obijait mert párszáz kilóméterrel arrébb lakik... :D Itt a közelben akikkel le vagyok spanolva Olympus meg Panasonic MILC-t használnak.

Amúgy, tematikailag "minden" érdekel, makrófotózás, tájfotózás, portré, egy kevés videózás... persze kezdő szinten.

Basszus, de nehéz döntés... :D A Nikonok közül a D3200 jobb videót tud de a D5100 a D7k szenzorával dolgozik (állóképre valamivel jobb tudtommal), viszont a Canon meg mindkettőben jó - meg ergonómiára is jobbnak nézem képek alapján, csak annak az obiparkját annyira nem ismerem, meg ahhoz nem tudnám használni azt a Tamron obit.

(#13990) HollyBoni: Annyira komolyan nem érdekel, vagyis valamennyire igen (kipróbálnám szívesen), de mivel egyelőre amatőr vagyok meg elsődlegesen fotózásra venném a vázat így valószínüleg egy ideig háttérbe fog szorulni a videózás...

[ Szerkesztve ]

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.