Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13049) agabe


agabe
addikt

Szaisztok!

Oly 520 -asról váltanék. Tudom az alap kit obi nem nagy szám, de sok egyéb dolog miatt (autofokusz, fehéregyensúly, dinamika tartomány ...stb). Nem költenék erre többet, inkább egy alapból jobb képességű váz + obi lenne érdekes.
Nézelődtem, de csak belekavarodtam.
Kimondottan használt cucc érdekel sok okból, de főleg azért, mert könnyen elképzelhető, hogy tovább lépnék idővel (még idén) , és erre új gépet venni fölösleges szerintem.
Két éves körül gépet keresnék amivel (akár) már videót is lehet felvenni (nem fő funkcióként, de ha már lehet, akkor nem árt)
Árkategória kettő is van:

1) 150ezer körüli ... itt néztem egy Simga SD15 -öt , bár az obit nem ismerem, és a fényereje elég rendesen csökken, de ennyiért nem nagyon ugrálhatok.

2) 300ezer körül egy jó összeállítás (még nem találtam)...annyira nem is kell a zoom obi, lehetne egy jó fényerejű fix fókuszos is.

Ami a legkevésbé fontos: makró (nem igazán foglalkoztat mostanában)
A legjobb valami 18-105 -ös obi lehetne mindenesnek (nagyon távoli képeket sem akarok lőni), de nem kizárólag ezzel tudnék együtt élni.

A vaku külön téma, azzal (még) nem foglalkozom, majd következő lépésben.

Köszönettel veszem a javaslatokat....nem konkrét most piacon lévőket, hanem mire lenne érdemes várnom / vadásznom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.