Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qisqaqas

    senior tag

    válasz F34R #18751 üzenetére

    Pont most hogy a MassDrop lépett egy szintet... :))

    Egyébként az ergodox nem egy hibátlan design, sokat merített a Kinesis Avantageból, ami részben jó részben nem. Ami nagyon nem jó az a hüvelyk klasztere, mert nem követ egy olyan alapvető vonalat miszerint: ne legyen több billentyűd mint amin gépelni tudsz. A key64 projekt ami szintén komolyan befolyásolta az ErgoDox-ot, ennek eleget tesz. Ami viszont számomra teszi visszataszítóvá az említett billencset az a mérete, és a nyunyu által is említett split design. Persze van ahol ez pozitív, de nálam a hordozhatóság is szempont, és két fél billzetet pakolgatni kábellel... hát tudjátok... akinek Imre az anyja. :DD

    Ha valaki kíváncsi a pozitív példákra, akkor a majdnem tökéletes hüvelyk klaszter miatt megemlíteném a Diverge billzetet, és a mérete miatt tetszetős Atreus keyboardot.

    Utóbbi kettő az ami megfogott, és ezen billentyűzetek hátrányait, rossz tulajdonságait próbálom majd meg elhagyni úgy, hogy az előnyeik megmaradjanak. Nem tudom még mi lesz belőle, de az érdeklődők találkozhatnak vele 1-1,5 hónap múlva az eredményekkel. (addig talán lesz olyan is :DDD )

    nyunyu, dyuri: lehet kellene lassan nyitni egy billencsépítős topikot.

    CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés