Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Akkor eddig felmerült:
    - VAG, mert nem rozsdásodik, kivéve pár modell.
    - Azon belül 4-es golf, ilyet 1.9 TDI-vel vennék, bár szerintem bármilyen VAG-ot, szerintem már nehéz olyat találni amiben emberileg emészthető km van (valós 400 alatt)
    - Audi A2, hát igen az alukasztni elég jó pont, 1.4 TDI-vel vennék ilyet, egyszer vezettem, nekem a fékpedál jobb széle és a középkonzol közötti hely ahol el kéne férnie a gázon a jobb lábamnak ott szélesebb volt a lábam ennél :D
    - Astra Isuzu dízellel, ezzel nem lenne gond, nem különösebben kedvelem a típust, mert nekem nagyon konzervdoboz érzésű autó, de ha nem rozsdásodna olyan huncut mód amilyeneket szoktam látni és mint ahogy kirohadt kolegám alól, még szóba is jöhetne.

    Mire gondolok még:
    - Valami kis gyösz autó, aminél a súlya miatt kicsi a fogyasztás, mint a régi swift, Maruti, 106/Saxo, ezeknél szerintem életveszélyről beszélhetünk.
    - Octavia 1.9 TDI
    - Valami Volvo? 2.4-es soröt audi dízel? Vagy drága fenntartani? Rozsdával mi itt a helyzet?

    Sajnos azt kell mondjam amilyen finom műszerek a japán autók úgy rágcsálja őket kivétel nélkül az idő vasfoga. A családban van 2001-es Corolla 1.6 110 ló, nagyon jó kis autó, de az is rozsdál, bár kevésbé mint a 2004-es 6-os Mazdám.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés