Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bostone

    addikt

    Sziasztok!

    Astra f caravan (1999, 140000km) utódját keresem, ugyanis 2 hónap múlva lejár a műszaki. A szükséges alkatrészek ára (első menetben) túllépi a 100000Ft-ot. Egyébként kiválóan teljesít, jön-megy amikor kell, nincs különösebb probléma vele.

    Autó vásárlást 1-2 év múlva terveztem, de többen javasolták, hogy inkább nézzek most valami újabbat, ne dobjam ki a pénzt fölöslegesen.

    Megkezdtem a keresést, kizárólag g astra vonalon, hozzáteszem nem vagyok márkafanatikus, de ésszerű megoldásnak tűnt. A járművek műszaki állapota legtöbb esetben nem felelt meg a hirdetésben leírtaknak. Ami a számomra különös meglepetést okozott ezen felül, és többször előfordult, amikor az autó nem volt a telepen, holott megbeszéltük a találkozót. (Ilyenkor arra számítanak, hogy választok valami mást, ha már elvetődtem a kereskedésbe, vagy egyszerűen nem érdekli őket a potenciális vásárló?)

    No mindegy...

    Rábeszéltek, hogy hagyjam el az astra vonalat, hiszen hasonló korú igáslovat a márkatársak istállojában is találni, magasabb felszereltséggel.

    Felvetődött bennem, hogy akkor legyen corolla (2002-2007), de az alkalmas példányok ára meghaladja a büdzsét.

    Egyterűek is szóba jöttek, de a szebbek-jobbak szintén más költségvetést igényeltek.

    Idén az ingatlanra kell elherdálni a spórolt pénzt, ezért mindenképp millión belül kell maradjak. A cél egy lehetőleg költségmentes autó (kombi, benzin) vásárlása, amely idősek és kiskorúak célba juttatását hatékonyan megoldja.

    Erre alkamas lehet szerintetek, ford focus 1.6, vagy renault megane 1.4-1.6 valahonnan 2005-ből?

    Alternatív megoldás lehet: 1-2-300000Ft-ot ráköltök a karavánra és megtakarítok 5-6-700000Ft-ot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés