Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Off topic:

    Véletlenül láttam a múltkor a Spektrumon a Sportverda nevű műsor egy adását. Elég szürreális volt az egész.

    Egyrészt a műsorvezető csávó az egy viccmesternek képzeli magát, de olyan fura a humora, hogy a beszélgetőpartnerei, pl. akik bemutatnak neki egy autót, sokszor nem tudják kezelni az idióta kérdéseit, és hirtelen csak valami baromságot tudnak csak reagálni. Aztán full látszik szegényeken, hogy mennyire égő az egész.
    Meg a Nissan Leaf bemutatásához valamiért úgy gondolták, hogy elhívnak valami otthonból egy szerencsétlen értelmi fogyatékos srácot, és tőle kérdezgették, hogy hol a kipufogó, meg hogy tetszik neki az autó...

    Szakmailag sem volt semmi.
    - két nő volt a vendég(?) a műsorban, azt hiszem állandó résztvevőként kezelték őket. Na ők egyáltalán nem értenek az autókhoz, mégis a műsorvezető kérdezgeti őket mindenféléről, a reakció pedig mindig olyasmi, hogy tetszik vagy nem tetszik. Vezetnek is autót, pl. a Nissan Leaf teszt megállapítása, hogy milyen jó ez a kis elektromos autó, nem is gondolták volna.
    - legalább 15 nagyon erőltetett termékelhelyezést nyomattak, amíg én láttam. Megszomjaztak, "ittak" egy energiaitalt, autós újságokat filmeztek le, az értelmi fogyatékos srácnak adtak egy bestbyte-os táskában promó termékeket, és mondták neki, hogy nyissa ki, nézze meg.
    - volt egy BMW 550d bemutató, 380 ló és 740 Nm. A fogyasztásról az volt a konklúzió, hogy a gyári 6,9-es fogyasztás azért nem teljesen igaz, hanem 7-8 között fog enni a gyakorlatban.

    Egy pár részt meg fogok még nézni, ez annyira rossz, hogy már jó. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés