Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szívesen ugatok bele ilyen témába, de a MikroTik routerek nem igazán otthoni Soho cuccok.
Az egy dolog, hogy a cég elkezdett gyártani otthoni hálózatokhoz tervezett és gyártott készülékeket, de ez csak kinézetükben és teljesítményükben ilyenek. A program, pontosabban a rajtuk futó RouterOS ugyanaz, mint minden más termékükben. És ez bizony programozós, tanulós és hozzáértős fajta. Nem egy csilli-villi kinézetű, easy-to-use felület. Pontosan erre vannak az MTCxxx tanfolyamok. Ja, igen! Ezek a tanfolyamok pénzbe kerülnek. De jó magyar szokás szerint, mi semmiért sem szeretünk/akarunk fizetni. Ingyen, vagy annál ólcsóbban kell minden :-))
Persze meg lehet tanulni autodidakta módon is, csak hát az "rengeted" idő.
Részemről olcsóbbnak láttam kifizetni a tanfolyamot, mint eldélutánozgatni, eléjszakázgatni a szabad időmet ezzel (A párommal, családommal közben ki foglalkozik?)
Bocs, ha valakinek a lelkébe gázoltam! -
krealon
veterán
Viszonylag
olcso tanfolyam. --> Linuxakademia.huHa online reszt veszel rajta, akkor ingyen van.

-
bacus
őstag
igen.
az export funkció megy utána a 99%-t már be is copyzhatod az uj routerbe.
nem tudom, hogy van e szegeden, és azt sem tudom, hogy van e 1 napos. Sztem 2 napos volt.
Én szivesen segitek (általában), de nem szeretném más helyett megoldani a problémát, miközben próbálok ebből megélni.. pláne nem akarok net oktató lenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olcso tanfolyam. --> 
ekkold