Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmk
tag
válasz
Formaster
üzenetére
#18229: Nem fogsz tudni kinyerni belőle semmit szerintem. Igen valszeg FW sérült. Config az elveszett.
Jó az irány szerintem. Mindent beállítottál a leírás szerint? Windows/vírusírtó tűzfalat javaslom mindenképpen kikapcsolni és többször is próbálkozni a reset-et nyomvatartani (vagy ha van az alaplapon reset pin, akkor azt rövidrezárni).
Ettől függetlenül én futottam bele mostanában olyan eszközbe, ami bekapcsolva csak újraindulgatott, reset gombot nyomva mintha elindult volna az etherboot, de netinstall sehogy sem látta.
ETH1-ben fog csak menni eddigi tapasztalataim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hővezető paszták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nokia E51 - kecs és fém
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold