Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha már elektromos izé, akkor inkább valami camping bicikli szerűt vennék
Azok nem endúrózásra valók, én meg valami olyasmit szeretnék művelni lightosan (később tán komolyabban). Rengeteg single trail szerű kijárt út, ösvény van a hegytetőn, meg víz által szétmosott régi földutak, amik autóval már rég nem járhatóak, de motorozhatóak, egy elhagyott kőbánya, sőt még egy kvadosok által kijárt mini körpálya is (~100m, a rollerekkel mentem rajta, azon pont egész jók, csak feljutni odáig nem az). Ilyen környezetbe kell nekem valami jó kis gép.
-
GreatL
őstag
Az a baj hogy tömegre-méretre bringaszerű mind, mert kisebb nem lehet biztonságosan. De akkor már inkább egy bicikli.
-
Ha már elektromos izé, akkor inkább valami camping bicikli szerűt vennék, azt is össze lehet csukni, de legalább van rajta ülés, stabilabb, nagyobb kerekekel.
Dunakanyarban csapattam rollerrel. Amíg jó az aszfalt, tényleg kellemes élmény, bár nem túl stabil a járgány. No de Zebegénynél olyan rossz a kerékpárút, hogy leért az alja a rollernek... aki ott nem figyel, nagyot eshet. Ezek a közösségi izék meg k.drágák. -
Szükség van az önkéntes vesedonorokra, további jó száguldozást kívánok
-
KISDUCK
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ja hát sokan nagyon bíznak a rollerükben, egyszer láttam valakit esni eggyel, kitört az eleje aztán bukott egy szépet az illető.
-
Dr. Oid
senior tag
Én robogóztam egy keveset, egy ötvenes Pesten igazi bátorságpróba, de egy ilyen egyszerűen semmire se értelmes, illetve felesleges. Nem csoda, hogy meg akarsz tőle szabadulni. Tovább fogsz élni

-
ncc1701
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Előzött már meg rolleres jobbról, miközben ~55km/h körül gurultm kocsival. Legyetek bátorak!

-
A legtöbb esetben még 25 km/h sebességre sem igazán alkalmas az elektromos roller a kialakítása miatt, 60 fölött meg már szó szerint életveszély. Rengetegszer láttam, hogy legalább 50 km/h-val száguldoztak az emberek bukósisak nélkül. Jogi vitatkozás nélkül még akkor is ha nem lenne kötelező, bármilyen ép eszű ember vesz fel bukósisakot. Nagyon sok ember azonban önmagára veszélyt jelent és sisak nélkül száguldozik, mert nem gondol bele, hogy mi van ha elesik. Ezek az apró kerekek nem ilyen sebességre vannak tervezve. Jó pár ember már halt meg Magyarországon is azért mert belement egy kátyúba, vagy megakadt a kerék valamiben, majd a kormányt kirántotta a kezéből és elesett és úgy beverte a fejét, hogy esélye sem maradt a túlélésre.
Kényelmesnek kényelmes, mert könnyebb összecsukni és felvinni a panelba, mint egy robogót, csak hát sokakat nem érdekel, hogy ez az egész jármű nem arra lett kitalálva, hogy beépítsenek egy motort (elektromos vagy robbanó) amivel gyakorlatilag segédmotorrá alakítják (főleg ha gyárilag lehet ülést rátenni, mint sok roller esetén).
Ez egy gyerekjáték, amit lábbal kell hajtani.
Csak hát olyan világban élünk, ahol már senkit nem érdekel semmi, mindenki csinál mindent, sajnos ész nélkül. Ha meg rászólnak és gondolkodjon azon "Mi van ha?" (elesik, balesetet csinál), akkor meg jön a felháborodás meg a vergődés mintha mindenki egy hisztis gyerek lenne. Sokan még most sem kötnek biztosítást, hiába esik a járműve a kötelező kategóriába, inkább próbálnak trükközgetni meg vergődni.
Biztosítást régen is érdemes volt kötni, amikor nem volt kötelező. Volt már pár ember aki balesetet okozott a rollernek gúnyolt gépi meghajtású járművével, majd természetesen nem volt biztosítása, így amikor közölték vele, hogy baleset okozásáért x ezer Ft bírság, az okozott x ezer Ft kárt meg zsebből ki kell fizetnie, akkor úgy tátogott mint egy hal.Az meg még jobban felháborító, amikor nem csak a saját életét veszélyezteti, hanem másokét is... sisak nélkül 30-al száguld a kis kerekű hulladékjával és még személyt is szállít. Főleg amikor reggel így viszi óvodába a pici gyerekét kacsázva az autók között.
A gyerekek meg a szülőktől tanulnak, pár hete amikor picit jobb idő volt olyan rollert láttam száguldozni amin 4 (!), ránézésre 10 évesnél nem öregebb gyerek volt
-
DigitXT
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó írás, sok sikert az off-road cumóhoz, és balesetmentes kilométereket.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem se kéne darab... Egészet szívesen fogadnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Takarékoskodj az erőforrásokkal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alig pár hónapos Rotel a8 erősítő eladó
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10c/16t) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest