- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
válasz
pusszycat
üzenetére
Mert régen nem a szemetesbe kellett dobni, A műanyag szemetes elejére fel volt szerelve egy csikktartó, és még a szemetes bedobónyílása elé is fel volt ragasztva egy fém lap, amin külön is el lehetett nyomni a csikket. Csak mint írtam, a "nagy harc szellemében" ezeket megszüntették
-
Vesa
veterán
válasz
pusszycat
üzenetére
"Mikor egy uninteligens ember szívja azt még megértem, de mikor egy orvos... "
Páromnak lábműtétje volt, kint ültünk, vártuk az orvost. Megjött a sebész, cigivel a szájában, majd azzal ment be a műtőbe. Szerinted??...
Itt már rendesen felmerült a beteg veszélyeztetése, mert ez minden, csak nem higiénikus. Na, ok, de magyar EÜ-t hagyjuk. Harmadik világbeli kb. -
-
válasz
pusszycat
üzenetére
Nem cigizek, szénsavas üdítőket se szeretem. Kávé van de amit eddig szerettem annak kg-ja már 13 ezer forint ezért áttértem a sárga tchibora...
Legalább szemes kávénál maradhattam.Amúgy poénkodtam de viszont több cégnél is ahol dolgoztam a dohányosok mindig jobban informáltak voltak, sok dolgot elsőként tudtak meg mert a dohányzó ilyen információcsere hely volt.
Mondjuk ettől még nem fogok dohányozni de ezt irigyeltem tőlük. -
-
válasz
pusszycat
üzenetére
És még mennyi máson is lehetne spórolni.
Azt gondolom, aki ennyire beáll a spórolásba, annak autó sem kell.
Mert néhány autó árán már repülőgépet is tudna vásárolni.Majd az örökösök fogják piába, drogba és autóba tolni a megtakarított pénzt.
Hálásak lesznek érte.
Aki kétszer hal meg, az többet ad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest