Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz ncc1701 #10 üzenetére

+1
    Nekem a nővérem szívta. Napi 1 doboz minimum. Mivel passzív dohányosként ebben nőttem fel, rettenetesen gyűlöltem érte, pedig akkor még gyerekként nem tudtam a negatív hatásokról semmit. Azóta nyilván tudom, hogy gyakorlatilag folyamatosan magmérgezett az akaratom ellenére (érdekes lenne megnézni egy ilyen pert, elvégre, senkinek nincs joga a msik egészségét kockáztatni az ostoba hóbortja miatt). Aztán kamaszkorban kétszer nekifutottam "mert mindenki csinálja és hű de menő", viszont letüdőzni nem tudtam. Már ott hányingerem lett, hogy a számba került a füst, úgyhogy még direkt magamra erőltetve sem tudtam rászokni. Őszintén, soha nem értettem, mi a jó abban ha az ember ezt a sz*rt szívja és tolja tele magát büdös füsttel? Most a nyilvánvaló negatív eü hatásokat tegyük is félre, de büdös lesz a bőre -tehát párkapcsolat csak szintén dohányossal együtt.. egyszer szerelmes voltam egy lányba, de cigizett és olyan rettenetes büdös volt már a keze is, hogy sajnos nem tudtam tolerálni-, büdös a környezete, a lakásban beszívja minden létező textil tehát azok is büdösek lesznek. Sok ember elkerüli a dohányost, mert nem akarnak passzív dohányosként tüdőrákot, szóval én tényleg nem értem mi a jó benne, de nyilván van valami ami vonzó ha ennyien csinálják.

Szerencsére mai napig is hányingert okoz. Ha valaki szívja, már megyek is onnan a fenébe és kerülöm, mintha pestises lenne.

Új hozzászólás Aktív témák