Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) FLx válasza krino (#950) üzenetére


FLx
addikt

A második generációsat haveromnak hoztam, nekem első gen volt egy ideig, de a kis kijelző miatt eladtam. Amúgy jó gép, de nekem a munka miatt nem volt használható ekkora kijelző ilyen felbontással.

Viszont első és második gen között alig van különbség, a két állású kickstand talán az egyetlen említésre méltó.

[ Szerkesztve ]

(#952) krino válasza FLx (#951) üzenetére


krino
tag

Most azon agyalok, hogy elég lenne-e csak a sima surface 2. Nagyon csábító a proban, hogy ott tényleg normális desktop verziója van a windowsnak(kár h a proból nincs silver verzió ;] ). Sima surfacere 2 nem tudom, hogy lehetne pl iphone-t párosítani itunes hiányában.Továbbá hiányolnám a lehetőséget, hogy rosetta stone-on nyelvet tanuljak :/ tartok tőle, hogy megérezném a hiányát, hogy csak RT. Szeretném kiváltani a régi laptopomat.

[ Szerkesztve ]

(#953) FLx válasza krino (#952) üzenetére


FLx
addikt

Laptopot egyik se váltja ki, RT semmi esetre sem. Pro is maximum dokkolóval.

(#954) NGA válasza FLx (#953) üzenetére


NGA
addikt

Attól függ, mire használja. Nekem a torrent kivételével minden tartalomfogyasztásra megfelel az RT. A laptop már csak arra maradt.

(#955) Beetlejuice válasza NGA (#954) üzenetére


Beetlejuice
tag

Ezzel en is egyetertek. En a notimon eddig sem csinaltam mast mint office + web + film + zene. A streaming ugytol eltekintve (amire szerintem lesz megoldas elobb-utobb). Pont ugyanazt csinalom rajta, mint eddig a notimon. Szerintem az emberek 90% kb. ennyire hasznalja a notit.

(#956) krino válasza NGA (#954) üzenetére


krino
tag

hát igen.... énis net, office, filmezésre használom az esetek többségében, de kéne iphone miatt itunes a zenék miatt no meg a rosetta stone nyelvtanulás miatt. ha ezeket is ki tudnám bekkelni, akkor szuper lenne!

(#957) bon


bon
őstag

A touch cover-t mivel lehet takarítani? Kezd koszolódni

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#958) Rapier


Rapier
csendes tag

Sziasztok,
tervezem venni egy Surface 2-t, ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem. Tudott-e már itt valaki külföldről rendelni ilyen cuccot, és ha igen, akkor honnan? Amiket én néztem osztrák és német boltokat, azok Magyarországra nem szállítanak.
Illetve valaki írta itt, hogy ő a Surfacet Mindenre tudja használni kivéve a torrentet... Megkérdezhetem, hogy arra miért nem jó? Mert azt láttam, hogy kliens több is van win RT-re.
köszönöm

(#959) NGA válasza Rapier (#958) üzenetére


NGA
addikt

Én írtam. Nekem alvó módban leáll a torrent. A háttérben fut, de ha lerakom alvóba, akkor megáll, mint egy laptop. Itt nincs képernyőkimélő.

(#960) leximester válasza NGA (#959) üzenetére


leximester
tag

Én múlthéten vettem egy Pro 2-t Bécsben, 4500ft volt az út, ilyen adventi vásáros buszos út keretei közt. Tegnap bontottam csak ki, nagyon komoly kis gépezet, még egy type covert kell vennem hozzá. Ti milyen tokot használtok hozzá Mediaba nézegettem, de ott csak 10.2-s tabokhoz találtam tokot, szerintetek belemegy(26.5cm-t írnak max méretként, esetleg 1centit tágulhat az anyag)?

(#961) pzstm válasza bon (#957) üzenetére


pzstm
titán

az első generációt nedves ronggyal lehetett törölni egész nyugodtan

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#962) Rapier


Rapier
csendes tag

Köszönöm a válaszokat. Bécsben lesz véve, csak nem most, ugyanis a Surface 2 hiánycikk, legalábbis a 64 Gb biztos, ismerősöket kértem meg, hogy nézzék meg nekem Ausztriában, másikat hogy Luxemburgban...nincs, elfogyott...de volt is erről múlt héten egy cikk, hogy ez van, elszamolta ezúttal is magát az MS csak most alulról...:P

(#963) pzstm válasza Rapier (#962) üzenetére


pzstm
titán

sajnos tényleg, megnéztem most én is több helyen is, és nincs sehol 64-es :(

mondjuk ha emlékszel amit írtam, a rajtkor is alig lehetett kapni a hivatalos kereskedőknél, aztán meg csak Cover nélkül jó ideig Ausztriában :U

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#964) Rapier válasza pzstm (#963) üzenetére


Rapier
csendes tag

Igen sajnos ez van, pedig nagyon rá voltam állva, hogy karácsonykor már egy sajátot nyomkodok...:/ Mindegy biztos szép a tavaszi Bécs is...;) sőt hátha addigra lesz a 4G-s SIM-es verzióból is valami...:)

(#965) pzstm válasza Rapier (#964) üzenetére


pzstm
titán

ha nem kell feltétlen mobilnetes verzió akkor már januárban fogsz kapni szerintem ;)

amúgy ahogy nézem a 256-s Pro2-t is elvitték mint a cukrot :S

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#966) Gusztáv válasza pzstm (#963) üzenetére


Gusztáv
addikt

Ahol decemberben én vettem a 64GB-os verziót, ott is 20 napot írnak szállításra, fura hogy ennyire alultervezték a készleteket. Mióta megvan, én be sem kapcsoltam az Androidos tabletemet, de a W700-am is visszakerült a szekrénybe. Csak a cover-eket adhatnák kicsit olcsóbban, arra eddig sajnáltam a pénzt.

Laci

(#967) tkesy


tkesy
őstag

Kérdés: ha használtan vesz az ember egy Surface-t, akkor ahhoz jár +skydrive tárhely, vagy az csak az első tulajt "illeti" meg?

[ Szerkesztve ]

>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

(#968) bendzso válasza tkesy (#967) üzenetére


bendzso
senior tag

Papíron kapsz a gép mellé egy kódot, amit, ha az első tulaj nem használt fel a saját fiókjához, akkor te beírhatod a tiedhez itt.

(#969) FLx válasza tkesy (#967) üzenetére


FLx
addikt

Egyszer használható a kód, ha még nem használták el, akkor mehet. De a kód is csak két évre ad beetetésnek tárhelyet. Szóval ha jól megpakolod, akkor tutira fizetni fogsz két év múlva mint a katonatiszt, hogy ne töröljenek le mindent. :D

(#970) joebacsi


joebacsi
csendes tag

(#971) ArsenalF


ArsenalF
aktív tag

Szerintetek itthon mi a reálisan elkérhető ár, egy alig használt touchcoveres első generációs 32 gigás Surface RT-ért?

(#972) FLx válasza ArsenalF (#971) üzenetére


FLx
addikt

70-80 körül talán elviszik.

(#973) adio válasza ArsenalF (#971) üzenetére


adio
tag

Fél éve vettem a 64 Gigás, garanciás, touch coveres RT-met 80-ért. Szerintem inkább 70 körül reális.

A fiút a férfitól csak a játékai ára különbözteti meg!

(#974) sztech


sztech
csendes tag

Segítség Surface Rt (az 1.) vagy Asus T100? Tanuláshoz ( office ) , filmezéshez, néha játékhoz kellene.

Nem S a cél, hanem XXl!

(#975) =WiNTeR= válasza sztech (#974) üzenetére


=WiNTeR=
senior tag

Ez attól függ, hogy milyen játékokkal szándékozol majd játszani. Ha x86-osokkal, akkor T100, ha Store-os appokkal, akkor Surface is lehet. Office mindkettőn van, filmnézés szempontjából azonban az x86 miatt (VLC, stb) ingyen lejátszhatsz bármit, míg Surface-en nincs ingyenes MKV lejátszó és néhány egyéb kódolású WMV-t se tud lejátszani.

"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."

(#976) sztech


sztech
csendes tag

Köszönöm a gyors választ ! Store-s appokra gondoltam (pl.asphalt 8).Az MKV sem gond ,de nem úgy volt, hogy készül a VLC Rt-re is?

Nem S a cél, hanem XXl!

(#977) FLx válasza sztech (#976) üzenetére


FLx
addikt

Évek óta készül.

(#978) NGA válasza =WiNTeR= (#975) üzenetére


NGA
addikt

Én valami 400 Ft-ért vettem meg az mkv lejátszót. Kibirható összeg szerintem egy 100e Ft-os tabletnél.

(#979) ricsip


ricsip
addikt

Van valakinek tippje hol lehet Surface-t Mo.-n garanciálisan szervizeltetni? USA-ban vettem, itthon használom. Pár hete meghülyült a touch része a jobb oldali széléhez közel egy kb. másfél centi széles függőleges sávban nem érzékel touch inputot. Regisztrálva van, garancia még bőven van rajta, csak éppen magyar címet megadva (ahová majd postázzák nekem a cseredarabot) azt mondja: FUCKYOU, ebben a koszfészekben nem érvényes a garancia. Felhívtam az MS magyar üfsz-t, és ott is azt mondták nyesta garanciális ügyintézés Mo.-n, olvassak online support oldalt (haszontalanul).

-

(#980) bendzso válasza ricsip (#979) üzenetére


bendzso
senior tag

Bécsi supportot kérdezgesd, itthon nem foglalkozik MS a Surface garizással.

Szerk.: bár ha minden igaz, Bécsben csak EU-ban vásárolt Surface-szel foglalkoznak.

[ Szerkesztve ]

(#981) ricsip válasza bendzso (#980) üzenetére


ricsip
addikt

Én is Bécsre gondoltam, megpróbálom őket hátha.
Amúgy ha osztrák postacímet adok meg neten, akkor engedi továbblépni a gariztatási folyamatot, de akkor meg a bécsben lakó ismerőst kell bevonni a dologba, plusz legalább 2 kiutazás.

Még egyszer ilyen szart nem veszek, amire teljes áron kifezetett státusz mellett sincs normális világgarancia ebben az országban.

-

(#982) FLx válasza ricsip (#981) üzenetére


FLx
addikt

Előre lehetett tudni, hogy nincsen hivatalos gari, ami amúgy kb. minden második amerikában vásárolt termékre ugyanúgy igaz. Egyébként Bécsben garizzák az amerikait is az esetek nagy többségében. Maximum kell egy kicsit sírni.

(#983) bon válasza ricsip (#981) üzenetére


bon
őstag

Hivatalos info, hogy nincs forgalmazva Magyarországon, így nem meglepő, higy nincs szervízelés se.

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#984) ricsip válasza FLx (#982) üzenetére


ricsip
addikt

Az almás világ (ismétlem, világ) garanciás iphone-t az itthoni reseller boltban szó nélkül gariztatni lehetett, mikor még nem is forgalmazták Mo.-n. A MS-t ne hasonlítsuk már olyan garázscégek termékeihez, amiknek csak USA-ban van képviselete és így a világ többi részén nyilván nem fogják gariztatni.

[ Szerkesztve ]

-

(#985) ricsip válasza bon (#983) üzenetére


ricsip
addikt

Viszont a lesajnáló válasz, és a (használhatatlan) support oldalre küldés helyett felfoghatnák mi a fogaysztó érdeke, és segédkezhetnének az ügyintézésben, így talán legközelebb is az ő szarjukat veszi meg az ember. Szerintem nyugaton ez így működne, itthon nyilván még nem jár itt az értékesítői "kultúra", csak a rövidtávú előnyt lesik: pénzt gyorsan beszed, ügyfél leszar.

-

(#986) =WiNTeR= válasza ricsip (#984) üzenetére


=WiNTeR=
senior tag

Az MS megrögzötten csak az USA+NY-EU-val foglalkozik (xbox music, microsoft stores, surface elérhetőség stb) komolyan, mindenki más le van szarva gyakorlatilag. Sajnos ez van.

"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."

(#987) NGA válasza ricsip (#984) üzenetére


NGA
addikt

Lehet én néztem rossz helyen, de:

Bármilyen iPhone-t javítunk garanciálisan?

Sajnos nem.
Az alábbi forrásból származó készülékek garanciális ügyintézését vállaljuk:

- EU-n belül értékesített készülékek (az országok listája: http://hu.wikipedia.org/wiki/Európai_Unió)

- Schengen-i övezet államaiban értékesített készülékek (az országok listája: http://hu.wikipedia.org/wiki/Schengeni_egyezmény)

Az alábbi forrásból származott készülékek garanciális ügyintézését semmilyen módon nem vállaljuk:

- A magyarországi szolgáltatók (T-Mobile, Vodafone) által értékesített készülékek

- EU-n kívüli szolgáltatók által értékesített készülékek

(#988) FLx válasza NGA (#987) üzenetére


FLx
addikt

Jaja, US iphone például ugyanúgy bukta itthon. Mondjuk Macbook meg iPad az tényleg worldwide garis.

(#989) ZX7


ZX7
tag

Végre kedden megjött az enyém is a DiTech-től (RT 32GB) :C , tegnap pedig a Type cover 2 szintén tőlük.
Azt kell mondjam, hogy mind a két cuccc zseniális, minden várakozásomat felülmúlja. Az anyaghasználat/kidolgozás elsőrangú, nekem a win 8 rt is nagyon bejön. A konkurenciához viszonyítva az ára is versenyképes (429 EUR, kb 133e huf+szállítás), még a jelenlegi árfolyamon számítva is olcsóbb mint pl. a konkurens ipad air.

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#990) NGA válasza ZX7 (#989) üzenetére


NGA
addikt

Ugyis a fejedhez kapod, hogy szar, és elmebeteg vagy.

Egy elmebeteg.

(#991) pzstm válasza ZX7 (#989) üzenetére


pzstm
titán

DiTech szállít kishazánkba? Majdnem tőlük rendeltem Surface2-t, csak épp Type Cover2 nem volt és Cyberport-nál hamarabb lett :B :R

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#992) ZX7 válasza NGA (#990) üzenetére


ZX7
tag

Akkor már ketten vagyunk :DD

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#993) ZX7 válasza pzstm (#991) üzenetére


ZX7
tag

Igen szállítanak, mondjuk céges vevő vagyok.
Első e-mail-es érdeklődésemre (dec 30.) azonnal válaszoltak, január 15 körülre ígérték hogy lesz készleten, sőt azonnal felajánlották, hogy befoglalnak nekem egyet, ha komolyan érdekel. Így is lett, még egy touch cover 2-őt is redneltem tőlük, úgy volt hogy együtt kapnak belőle. Majd 15,-én kértem őket hogy küldjék el a proforma számlát hogy tudjunk utalni (előre kellett), mert nem akartam hogy azért csússzon a kiszállítás (megvárták míg megérkezett a pénz hozzájuk). Aztán csúszott egy kicsit a dolog, és csak 20.-án kaptak a tabletből, a touch cover meg tovább csúszott, ezért elküldték a tabletet külön, és felajánlották hogy a touch cover-t azonnnal küldik (ingyenes szállítássl, mivel nem tartották az előzetes szállítási határidőt :R ) amint készleten lesz. Most kedd éjjel néztem a weboldalukat, és láttam hogy mindenre 10% kedvezmény van febr.1-ig, írtam nekik hogy akkor inkább egy type cover 2-őt küldjenek a touch cover helyett (a 10% kedvezménnyel egy árban voltak), simán belementek, tegnap meg is jött a cover. Hatalmas respect a DiTech csapatának, az egész szállítás 20EUR-ba fájt, rendkívül gördülékenyen ment minden. Ja és egy nap alatt ideért mindkettő csomag (DPD)

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#994) pzstm válasza ZX7 (#993) üzenetére


pzstm
titán

hmmm...én magánszemély vagyok, és tök normálisan válaszoltak nekem is, de a magyar szállítás már nem is rémlik, bár akkor épp ki akartam menni Bécsbe. Ennyit nem tudtam várni, október 22-i megjelenés napján akartam de csak tabletet tudtak volna adni...október 28-án meg Cyberport mondta hogy 24h-n belül német központi raktárból itt lesz Bécsben a cucc ha kérem, vagy német raktárból 25 EUR-ért házhozhozták volna. De ismerős hazahozta úgy, hogy pénteken felvette, és vasárnap én meg átvettem tőle. :B :K

De Velem is nagyon korrektek voltak...cyberport sem volt különb...vicces hogy nekünk ez meglepő és furcsa, odakint ez az alap/normális/elvárt :B :K

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#995) ZX7 válasza pzstm (#994) üzenetére


ZX7
tag

Hát igen, máshoz viszonyulnak ott a vevőkhöz...

Egyébként ezúton is köszi a betateam-on található kimerítő tesztedhez (még az első kiadással kapcsolatban), rendkívül sokat segített a mérlegelésben, hogy belevágjak-e a Surface-be. :R

Ma voltam a Plóus centerben található Media MArkt-ban, ahol ki van állítve egy 1gen surface. Annak a kickstand-ja fémes tapintású, a Surface 2 kickstand-ját megtapogatva azt viszont kissé műanyagosnak érzem (magnézium?).

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#996) pzstm válasza ZX7 (#995) üzenetére


pzstm
titán

más egy picit igen, puhább anyagú talán..VaporMg teljesen, abban tán több a fémes rész..

Másodikról meg már egy jóideje készülünk tesztet kiadni hasonló alaposággal, rengeteget javult a helyzet a 8.1-el ugyebár, csak azt ketten akarjuk összehozni és totál nem úgy alakult a dolog eddig... :U

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#997) NGA


NGA
addikt

Tele van a t@köm a Skype-al. Másnál is úgy megy, hogy hívnak, rábökök a kék sávon fellül a telefonra, majd 1 percig töltögeti a skype-ot befele? Mire felvenné, már le is rakták a túloldalon.

[ Szerkesztve ]

(#998) danilla válasza NGA (#997) üzenetére


danilla
őstag

Nem. Legalábbis nálam nem.

https://twitch.tv/ddplayzone

(#999) NGA válasza danilla (#998) üzenetére


NGA
addikt

Leirom pontosan mi van:
- Lerakom a Surface-t.
- Lezárom a kijelzőt.
- Elmegyek mást csinálok
- Hívnak skype-on
- Odamegyek, és a jobb felső jelzőn megnyomom a telefon gombot
- Majd várok 1 percet, mig indul a skype, és ez idő alatt semmi nem történik.

Surface 1 RT

[ Szerkesztve ]

(#1000) danilla válasza NGA (#999) üzenetére


danilla
őstag

Nálam is ez van annyi különbséggel, hogy max 10 másodpercet várok mire belép a skype-ba.

https://twitch.tv/ddplayzone

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.