Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Dare2Live #32447 üzenetére
Igen, amiatt én is kicsit aggódom, de sok pénzem nincs IBM részvényben, szóval megfigyelő állásponton vagyok belük kapcsolatban
kovisoft: azok a cégek, amiket én nézegetek nem jellemző, hogy hosszabb távon (értsd: 5-10 év) ne álltak volna fel egy rosszabb időszakból az elmúlt évtizedekben (és itt most nyilván nem a Vodafone-ra gondolok), plusz az Altria kivételével soha nem csökkentették vagy szüntették meg az osztalékukat. Mondhatjuk egyedi részvény pickingnek, de ha olyan jelentéktelen embereknek is bejött, mint Lowell Miller és Warren Buffett, akkor talán van mit tanulnom tőlük
A timing az nincs jelen, mert nem az alján akarok megvenni egy részvényt (amit nyilván nem is lehet eltalálni), csupán arra törekszem, hogy az aktuális osztalékhozama kellően magas legyen a visszamenőleges adatokból kiindulva, hiszen a profitot részben ez a tényező határozza meg, plusz nyilván a DGR (dividend growth rate), azaz, hogy mennyivel növeli évről évre az adott cég az osztalékát. Nyilván erre is megvannak a visszamenőleges adatok, én jellemzően 10 évig szoktam visszamenni és számolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest