Hirdetés

2020. szeptember 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Tibbah


Tibbah
(csendes tag)

Gondolom sokakban megfogalmazódott már valami hasonló, mint amit lentebb olvashattok és ezt most összefoglalva leírta az egyik barátom. Én teljesen egyetértek a szövegben megfogalmazottakkal. Jól bemutatja napjaink társadalmának elkurvulását. Kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is ezzel kapcsolatban!


Menő? Aha, ja, persze..

Szóval egyszerűen nem bírom tovább magamban tartani. Ami manapság folyik a méltán népszerű magyar közösségi oldalon és az életben, lassan a szánalom kategóriába csap át.
Emberek üzenőfalon élik a magánéletüket. MSN-en társalognak csak. (Magánélet ott is személyes üzenetben)

Vegyünk csak egy példát: 16-17 éves lányok ''adatlapjai''. Kiderül, hogy mennyire cejeti a barátait luvolja az egyetlen szerelmét akivel örökre együtt marad blablabla. Mindezt 6754db szívvel kihangsúlyozva, 20db smárolós/dugós képpel tudatva a világgal, hogy ők bizony húdecejelmesek, esetleg közös adatlap csinálásával is. Kérdem én: 16 évesen hogyan is tudhatná az adott ''hölgy'', hogy ez a szerelem (az egyáltalán?) örökre szól és ő bizony örökre együtt lesz a kis barátjával? 16 évesen van olyan érett az ember, hogy tudhassa egyáltalán mi az a szerelem? Ha tényleg igazán cejetik egymást azt feltétlenül mindenkinek meg kell mutatni? Nem is azzal van a gond, hogy tudatják a világgal, hogy ők együtt vannak, mert az egy jó dolog, hogy ők ketten egymásra találtak. A gond a megmutatás módjával van.. Szóval attól lesznek ők egy cejelmes pár, ha a fent említett dolgok megvannak? (szívek, dugós képek, közös adatlap) Ez az egész szerelem dolog nem belülről fakad? Vagy én vagyok túl régimódi és ez már a 21. század digitális szerelme?

Másik fajta adatlap ami enyhén szólva is szánalmas az a ''húmekkorapartyarcvagyok''. 16 éves kis picsák (itt viszont már előjönnek a srácok is) kiírják, hogy hú de szeretnek partyzni és ők mennyire menők. (playboy-ra való utalások, ilyen-olyan divatmárkák stb.) Persze kötelező kellék egy ilyen menő emberkének a temérdek partyfotó és a legalább 600 ismerős. (az nem baj, ha az ismerősök 90%-a fake. Az ő barátai úgysem fogják fel agyilag.) Amitől kiderül, hogy az illető milyen ''gatyámbavizelekannyiramenő'' helyekre jár. Kívülről persze az jön le, hogy ennek a szerencsétlennek nincs élete, minden hétvégéjét valami drogtanyán tölti halálsakál részegen. Csajoknál természetesen egy este 3 csávóval kavarás a minimum, mert a menő picsák crew-jában bizony ez így szokás. Aztán a következő héten meg folytatódhat a party a nemibeteg gondozóban.. De ha esetleg valaki kiejti a száján azt a szót, hogy ribanc, akkor kezdődik a balhé. Mert ő ugye nem ribanc, csak naponta váltogatja a partnereit. Hol ribancság ez? Mit képzelek én magamról, hogy ilyet merjek mondani? Pedig cicám akárhogy is nézzük ribanc vagy.
Másik dolog a temérdek mennyiségű alkohol fogyasztás. Mert persze ha már partyzunk akkor igyunk is. (Képekkel is meg kell örökíteni persze, hogy ezt az akárhány üveget mi ittuk meg.) Lehetőleg töményet, mert az használ a fejlődő szervezetnek. (Most persze lehetne mondani, hogy hú én pofázok blabla. IGEN én pofázok. Nem tagadom velem is megesik, hogy bebaszok. De sose voltam rá büszke és van egy határ.) Az a határ, ami a mai menő világban elég sok embernek nincs meg. Mert ugye az menő, ha annyira részeg a mi menő picsánk, hogy három srác molesztálja és ő még élvezi is. Ettől érzed magad szépnek? Hát gratulálok.
Természetesen ki kell rakni legalább 5db fehérneműs/fürdőruhás/''sokatmutatokharapdálomaszámat'' képet is, amivel szintén a ribancságát hangsúlyozza, de ez már a pöpp agyáig nem jut el. Magamról részbe persze kirakja, hogy nem ribanc/kurva és, hogy kapják be akik így gondolják és biztos nem is ismerik eléggé. De épp ez az. Hogy ismerik.

Minap találtam egy képet amelyen a minden bizonnyal nagyon menő srác Tescoban feszít, miközben a satnyadt izmaira veri a nyálát. Ember! Tesco gazdaságos agyad van? El is neveztük Tescoszexuálisnak (ala metroszexuálisok. Na ez még egy szép kaszt..)
Igen, igen lehet kérdezni, hogy ha ennyire nem tetszik miért is használom az iwiw-et. Az egyik dolog az, hogy jó pár régi osztálytársat meg lehet találni és jó velük újra felvenni a kapcsolatot. A másik, hogy hogy tudnék én így ennyit röhögni? Mert mi mást lehet tenni? ''Kit ismerhetek?'' funkció a világ legnagyobb találmánya. Kabaré? Pf. Stand-up comedy? Pf. Kit ismerhetek! Óigen!

Manapság futószalagon készülnek a fiatalok. Kimész az utcára meglátsz 20 emost. Klónok támadása? Az. De nem, nem, nem. Ők egyediek, különböznek stb. Aha, na persze.
Lépsz kettőt. Metroszexuális támadás. Ugyanaz a bundesliga frizura, ugyanaz a farmernadrág ugyanúgy felhúzva, ugyanolyan cipők, ugyanúgy izomtrikó (izom az persze nincs, még nem hat a koksz.) Aztán persze kötelező kellék valamilyen nőies hatású felső is. David Beckham kezdte ezt az egész marhaságot. Olyan is.. Inkább focizni tanult volna meg az a szerencsétlen.
Még két lépés: alterosok kegyetlen támadása. Dorkó, feszülős nadrág, idétlen ékszerek. Igénytelen? Abszolút.
Talán tudsz haladni három lépést az utcán mikor megjelennek a naaagy és sötét rockerek. Öcsém.. Acélbetétes, hosszú fekete nadrág, fekete póló, szimatszatyor. Mindezt 50 fokban nyáron. Nincs melegük? Vagy ezek speckó klímás cuccok? Nagy-Magyarország mi? A nagy lófaszt. Nem leszek kisebbség a saját hazámban, azért mert pár agyatlan bele sem gondol a dolgokba.

Tessék nyugodtan anyázni, igen tudom, bunkó/egoista stb. hülye vagyok. Fujfuj csúnya asbi. Közöltem a véleményem. Nem kell egyetérteni.

forrás:
[link]

(#2) God Vazzeg válasza Tibbah (#1) üzenetére


God Vazzeg
(veterán)

Teljesen egyetértek, de akkor mi van?! :U Semmi :D Ez már nem az a kor, nem azok az értékrendek, és nem akarok belegondolni, hogy hova vezet ez :( Nagyon kemény hatása lesz (van?) a társadalomra, csak várjuk ki a végét.. :U

Persze ne legyen igazam, és a mai fiatalok szépen nőjék ki ezeket, és kötelességtudó felnőtt legyen belőlük :R Ámen :D

Erősáramú találmány gyártási joga eladó! Érd: priviben!

(#3) t1 válasza Tibbah (#1) üzenetére


t1
(addikt)

részben egyetértek veled de szerintem egy picit maradi vagy

(#5) Gebriel válasza Tibbah (#1) üzenetére


Gebriel
(veterán)

Akkor igazábol ki az igazi arc:F
Szerintem meg az irásod a Logout-ban elfért volna :R


[Szerkesztve]

(#6) spirit007 válasza Kalandor (#4) üzenetére


spirit007
(senior tag)

És milyen jó volt , hogy így volt !

(#7) Balinov válasza God Vazzeg (#2) üzenetére


Balinov
(félisten)

szintén egyetértek és szintén csak remélni tudom,hogy ez a korosztály követni fogja a 60-70-es évek hippi,Woodstock satöbbi korosztályának példáhját és tisztességes rendes felnőtt lesz belőle.sajna nem tennék rá egy marék füszálat se,hogy ez így lesz.

Wáó,Kalandor,Tomcsi 3hsz 3mp-n belül. :C

[Szerkesztve]

5yrs, 18.5kg :) HTC U11, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#9) tomcsi23 válasza Tibbah (#1) üzenetére


tomcsi23
(veterán)

Kicsit szakmai oldalról is [link] :D

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#10) (Kolombusz) válasza Kalandor (#8) üzenetére


(Kolombusz)
(veterán)

Azért a hölgy kifejezés elég erős, de gondolom te sem a szó igazi jelentésében használtad. :)

(#12) spirit007 válasza Balinov (#7) üzenetére


spirit007
(senior tag)

Azért az a Woodstock korosztály sem volt gyenge .
Érdemes a tecső-n megnézni pár ''klippet'' azokról a fiatalokról ...

(#13) Boxer001 válasza Kalandor (#11) üzenetére


Boxer001
(veterán)

:DD Szánalmas. (vagy ha másik topicban lennék, akkor szánalompatkányok ;] :D )
Tibbah
Jó a topic. :R :D

Én nem tudom mi lesz ennek a vége. :U Elég szomorú. (vagy inkább naon tré :D)

(#14) Kicker válasza Tibbah (#1) üzenetére


Kicker
(senior tag)

David Beckham kezdte ezt az egész marhaságot. Olyan is.. Inkább focizni tanult volna meg az a szerencsétlen. :F szvsz jó futbalista, mégha piaci értéke, megítélése jóval több is mint a futball tudása... de a marketingeseket kéne megkérdezni, miért belőle csináltak milliárdos üzletet... /szerintem nem gondolták volna, hogy ennyire bejön/


a többi dolog meg olyan, hogy ez a mai csodás világunk, sok idiotával van fűszerezve de én tökéletes vagyok... nem? szerintem mindenki volt hülye is, balfasz is, idiota is még én is, akármilyen hihetetlen... de emberek vagyunk, mindenki átmegy ezeken a dolgokon, aztán később valami kisül belőle... de ha megnézitek az életet.

amíg fiatal vagy drogos, rocker, nyápic, pedál tanuló stb kategóriák vannak, most bejött ez a csodás EMO, hát jeee, később 20-30-40 fele, is be van sorolva az ember a papucsférj, drogos-alkesz, idiota, soha nem lesz senkije és stb kategóriákba, 40-60ig megint az alkesz, a papucs munkamániás idióta ember, 60 felett meg vén trotty, vagy alkesz trotty.... :DDD

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#15) (Kolombusz) válasza Kalandor (#11) üzenetére


(Kolombusz)
(veterán)

Bakker ezt a stilust még egy csajtól is nehéz elviselni.

(#16) MUŁĐER válasza Tibbah (#1) üzenetére


MUŁĐER
(addikt)

irigykedünk, irigykedünk? ;]

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#17) Eagle16 válasza Kalandor (#11) üzenetére


Eagle16
(addikt)

A legalsó kép az kegyetlen, te jó isten :DDD

(#18) t1 válasza Kalandor (#11) üzenetére


t1
(addikt)

azt a k#rva élet :W

(#19) brownus válasza Kalandor (#11) üzenetére


brownus
(veterán)

komoly ottan a tv alatt az abrosz:D ez a gyerek műgyűjtő, nézzétek meg a csetreseit. csak irigyek vagytok a sok pénzt megérő herendikre:D

(#20) t1


t1
(addikt)

ez de cukki (L) ;)
[link]

(#21) Blaise válasza Kalandor (#11) üzenetére


Blaise
(veterán)

Amikor ehhez hasonló arcokat látom, úgy küldeném őket pofán szívlapáttal.... :D

Eladó Xbox One X 1TB: https://bit.ly/2F1AHeZ

(#22) Vandit. válasza t1 (#20) üzenetére


Vandit.
(addikt)

Ez tuti beteg. :( De utálom az ilyen kis ..vákat. :((

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#23) Eagle16 válasza t1 (#20) üzenetére


Eagle16
(addikt)

Áááá, több ilyet neeee, mert különben elsorvad az agyam :DDD
Elképesztő, hogy ilyenek is vannak.

(#24) Tibbah


Tibbah
(csendes tag)

Kalandor, t1 látom adtatok az érzésnek :DDD :D

(#25) Vandit. válasza Kalandor (#11) üzenetére


Vandit.
(addikt)

Ezeket a köcsik,honnan szedik magukat? :F Te jó ég,hova fajul a világ.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#26) tildy válasza t1 (#20) üzenetére


tildy
(nagyúr)

18nak is kinéz külsőre, node agyilag mennyi lehet ????

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#27) arpeen2 válasza Kalandor (#11) üzenetére


arpeen2
(senior tag)

Jók a képek, de nemtudom miért menő manapság ha egy srác csont buzinak néz ki.

(#28) Andie válasza Kalandor (#11) üzenetére


Andie
(őstag)

Baze :Y
A rózsafüzér ottvan mindnek a nyakában, de vajon a Miatyánkot el tudnák mondani?
Vagy csak lenyúlták nagymami fiókjából, mer szépen csillog?

Remélem, hogy ez az emós dolog, a magambafordulós, hosszúpulcsiban sarokbanülős, önsajnálatos, életunt (14 évesen!), mindenkiengemutálós, ál-homoszexuális beállitottsággal vegyitett trendiséges agymenéssel eltünik 1-2 éven belül, mer ha ezek ilyennek nőnek fel, hát én diszidálok a Marsra

Ja, tudjátok mi a tuti biznic?
Zsilettet és kötelet árulni emó partyn :D

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#29) (Kolombusz)


(Kolombusz)
(veterán)

Most így nézegetve a privi.hu-t, boldog vagyok, hogy nekem nem ilyen cuki ismerőseim vannak, talán lesz is belőlünk valaki. Lehet nem vagyunk ''menők'', de én nem is vágyok arra, hogy ilyen emberek menőnek tartsanak.

(#30) tildy válasza Andie (#28) üzenetére


tildy
(nagyúr)

Ugyanmár, a mi időnkben meg mindenki feketében járt, és vagy hosszú haja volt mert rockercsávesz volt, vagy fel volt vágva a haja , mert az olyan Mode-os.
Remélhetőleg kinövik.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#31) Andie válasza t1 (#20) üzenetére


Andie
(őstag)

Komoly erőfeszitésbe telt értelmezni a szavakat. Ezekhez már szótár kéne, bizisten. Rémes.

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#32) t1


t1
(addikt)

látom mindenkinek tetszik :D


amúgy az ilyenek én sem bírom

(#33) Kicker válasza t1 (#20) üzenetére


Kicker
(senior tag)

még annyit írhatott volna, hogy cejetem a dumitutojt/gumicukor/, meg a RÉPÁT....

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#34) t1 válasza Kicker (#33) üzenetére


t1
(addikt)

meg a rágódzsumi és ez olyan babáááááááááááááás :W

(#35) Vandit. válasza Kicker (#33) üzenetére


Vandit.
(addikt)

az nem RÉPA hanem JÉPA ;]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#36) Kaics válasza Kalandor (#11) üzenetére


Kaics
(tag)

Ennek tényleg a BANK-ban a helye! :D

(#21) Blaise: Egyetértek! :C

[Szerkesztve]

(#37) Tibbah válasza t1 (#20) üzenetére


Tibbah
(csendes tag)

Ez életveszélyes :D Komolyan .... :DDD

(#38) Tibbah válasza Kaics (#36) üzenetére


Tibbah
(csendes tag)

Nem is tudtam volna mást elképzelni neki :D Sejtettem, hogy bankdenszholl-os :R :C

(#39) t1 válasza Kaics (#36) üzenetére


t1
(addikt)

nekem van ilyen kaliberú osztály társam :W :W

(#40) Andie válasza tildy (#30) üzenetére


Andie
(őstag)

Hát azért a mi időnkben nem öltött ekkora méreteket ez a divatmajmolás. Én speciel nemis feketültem sose, meg nem hordtam kilós bros meg DM nyakláncot, és mindig elhatárolódtam a két párttól, mármint olyan szinten, hogy haverok voltak, de nem törtem pálcát a másik felett. Meghallgattam mindenfajta zenét, a Ricsétöl a DM-ig, roxettig, és kész. Én az vagyok aki, és nem akarok más lenni. Nem akarok Bono lenni, meg Dave, vagy akármi. Attól mer feketében járok, már mingyár prominens személyiség leszek? Többet mutatok magamból?
Ma is elnézem ezeket a deathmetál lédiket. Szánalom. Fekete rongyok, szoknya, kesztyü, hálók (nemtom hogyhivják), vastag fekete szemfesték, köröm, halottfehér arc, mélabús pofa, deathwish... Mit akar kifejezni? A sivárságát? A senkiségét? Ez menö? Megmutatja, milyen üres belül, milyen jövönélküli? Hát én inkább takargatnám, hamár télleg igyvan.

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#41) L|zsidoboz válasza Andie (#28) üzenetére


L|zsidoboz
(őstag)

én is azt néztem, hogy mit csináltak a rózsafűzérrel... :U
egyik képen szopogatja... :Y :D


Most aug. 20-án láttam kb. 100 ilyen 14-16 évest. Haverokkal jót röhögtünk rajtuk.
De biztos rajtam is röhögtek ilyen idősen, akkor meg a rapper style volt a menő.
Jelentem, kinőttem, valószínű ők is kifogják, ha nem vágják mélyen el az ereiket.

Good to be good, but better to be lucky.

(#42) Lortech válasza Kaics (#36) üzenetére


Lortech
(addikt)

Ott egész évben farsangi bulikat rendeznek?

(#43) EQMontoya válasza t1 (#20) üzenetére


EQMontoya
(veterán)

jézus úr isten, ez egy városban él velem :D

Lortech: LOL :DDD :C :R

[Szerkesztve]

Same rules apply!

(#44) dokar válasza Kalandor (#11) üzenetére


dokar
(addikt)

gigászit nevettem a linkelt képen :DDD ekkora szerencsétleneket :D

extra - SEXRay

(#45) .:Kristian:. válasza t1 (#20) üzenetére


.:Kristian:.
(addikt)

AKI meg akar ismizni léccyke vegyen már fel MSNre :D még irjátok h én vegyek fel embereket...Paff
e-mailra nem válaszolok sry..:S:D


Dombon ülő fűcsomó legyek ha értem ezeknek az embereknek az agya járását :(

(#46) Kaics válasza Lortech (#42) üzenetére


Kaics
(tag)

Hétvége felé érdemes délután megnézni a Nyugati téren azt a sok szerencsétlent, ahogy hosszú sorokba terelve várják a csodát az ún. tinidiszkóban (16:00-20:00)! :D

(#47) tildy válasza Andie (#40) üzenetére


tildy
(nagyúr)

És te az autóddal mit akarsz kifejezni? :D
Bocs, de magas labda volt :DDD

Viccet férletéve: akkoriban is voltak jópáran elszántak, és akkoriban is ment az ellentét a táborok között, namegy uyge az sidősebbek részéről is. Mi le voltunk nézve, mert ravet hallgattunk, másokat az öltözködés miatt szóltak meg.
Ezek kamaszok. A kamaszkor meg azért igencsak a lázadásról szól. (van akinek nemcsak az :D :D )
És persze mindig benne van a levegőben , midnenkinél , hogy ''bezzeg az én időmben''.


[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#48) dabadab válasza Andie (#28) üzenetére


dabadab
(titán)

Az emo maga lehet, hogy eltunik, de a vilagfajdalommal teli, nagyondepresszios tinedzserek soha, azok mindig is voltak (az ''en idomben'' pl a Cure-osok es tarsaik) es mindig is lesznek.

Egyebkent egy kicsit vicces olvasni az ilyen ''ezek a mai fiatalok!'' szosszeneteket egy olyan kozossegben, ahol az atlageletkor boven 70 alatt van :)

DRM is theft

(#49) Andie válasza tildy (#47) üzenetére


Andie
(őstag)

Na majd szépen futsz utánunk Zadarig akkor! :P

dabadab: Sajnos hatalmas szakadék van közöttünk (25-35) és a ''mai fiatalok'' (13-20) között. Úgy stilusban, mint életfelfogásban, világnézetben, iq-ban, stb. Ezért szerintem méltán lehet emlegetni a fenti közhelyet...

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#50) -NOKIA- válasza Kaics (#46) üzenetére


-NOKIA-
(Ármester)

:DDD

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.