Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Versus
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
[L]http://www.hothardware.com/hh_files/Motherboards/springdale_showdown(7).shtml[/L]
[L]http://www.teccentral.de/artikel/artikel_227_s0.html[/L]
Rákerestem a neten ,az igazság az hogy a Tmshw tesztjeitől heveny lábrázást kapok :) pláne mióta láttam azt a tesztet amikor az MSI fölényesen verte a mezőnyt ,igaz hogy a mezőny 200-as fsb-n ment az MSI lapja meg 220-as fsb-n de ennyi előny kellett is neki hogy paraszthajszállal verje a többi lapot ! :)
Talán ezek a tesztek kicsit korrektebbek ! :)
Végülis ahogy az eredményeket elnézem a legtöbb tesztben a különbség meg sem közelíti az 1%-ot ,szóval szerintem mindenki azt vesz amit akar a chipsetnek ''köszönhetően'' nem fog póruljárni ! -
Versus
senior tag
Érdekes dolgokat találtál biztos nagyon utánajártál ! :)
Az AMI biossal továbbra sem értem mi a problémátok ,most raktam össze egy Abit lapot semmivel sem egyszerübb a biosa engem a mindent egybe öntésre emlékeztet de ezt is be tudtam állítani gond nélkül .
Amit a tunningnál nem stabil feszről írsz azt honnan veszed ? Hogyan lehet hogy a Mhz és fsb rekordokat ez a lap tartja ezzel a nem stabil fesszel ,én valaki kérésére csináltam egy monitor screenshotot gyakorlatilag terhelésváltásokkal a vcoret század volt pontosan tartotta a lap.
A bios nem bírja a tunningot nem tér vissza ha túlhajtod ,legalább annyit tegyél meg mielőtt ilyet leírsz hogy megnézed a gyártó oldalán ,vagy olvasd el a témában váltott hozzászólásainkat mert ez így ebben a formában fájt nekem ! :)
Ha gondolod adok egy emil címet egy nagyon jó ismerősöm leírja neked mekkorát tud durranni a márkás Rubycon kondi ha formában van.A gyanúm az hogy akitől az infoidat szerezted kb annyira volt képben Asus témában mint te vagy én pl. az MSI-ben. :) -
Versus
senior tag
Nem használok raid-et ezért nem igazán vagyok képben ,sőt az angolom is kétséges ,ez mit jelent : ''Intel is the world's first chipset maker to integrate Serial ATA (SATA) and RAID 0 functions into the South Bridge. The latest ICH5R chipset now delivers 150MB/s fast data transfer (SATA) and striping performance (RAID 0) to enhance computing efficiency. (Supported WinXP only)
'' Plusz speckónál ez : ''-2 x Serial ATA, RAID 0 (Microsoft Windows XP only)
VIA6410 RAID controller:
-2 x UltraDMA 133 support four hard drives
-RAID 0, RAID 1, RAID 0+1, JBOD '' Ez valami olyasmi hogy van de csak xp-nél ,gondolom driver miatt ?
P4C800-nál ezt írja : ''The P4C800 Deluxe offers the most complete RAID solution. A Promise SATA controller offers RAID 0, 1 and 10 functions with Max. 2 UltraATA 133 ports and 2 SATA HD ports, enabling users to build a RAID array with any 2, 3 or 4 of the ports. With unique multi-RAID function, RAID 0 and RAID 1 array can co-exist.
''
Nem lehet hogy alapjában véve a különbséget a 865 és a 875-ös chipset közötti speckó eltérés jelenti ? Vagyis a 865-ös lapoknak ''nem szabad'' annyit tudni mint a 875-ösöknek ? Mert ugye a P4P800 865-ös az IC7 meg 875-ös lap?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest