Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Mondtam bakker, hogy nem első kézből származó info. Elhiheted, hogy én is meglepődtem, amikor ezt olvastam (Most már megmondom: Gamer magazin). Asus párti vagyok, jelenleg is Asus lapom van. Csak azért írtam le, mert frissen olvastam, és kb hasonló reakcióra vártam mint a tiéd, ezzel is megnyugodva, hogy az Asus nagyon patent lap. :) Én is szívesen teszteltem volna magam, csak hát nincs mit... :(
-
erdoke
titán
Persze a Rubycon is el tud durranni, kétségtelen azonban, hogy az egyik legnagyobb név a kondenzátor-piacon. Abitnak muszáj volt vmi nagy névre váltania az ominózus kondibotrány után, még akkor is, ha kicsit drága.
Egyébként a keresett cikkben döntetlenre jött ki a P4P800 Deluxe és az IS7-G. A magasabb FSB-t az Asus bírta, a memória az Abitban volt gyorsabb (no persze, mert a tesztelt Corsair modulok ellvitték az F1-et is a Game Acceleratorban).
Aktív témák
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest