Hirdetés

Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    válasz HuMarc #49057 üzenetére

    Ezek már vallási háborúk. Alapból ott szokott kezdődni nálam, hogy lecserélem a launchert. Sony Xperia S gyári ROM... laggos, szerintem ronda... ott a képek jók legalább. One X-nél ez nem mondható el. Persze kinek mi, én S2-őn sem hallgatok zenét, S3 már jobb ebből az olcsóbb, de legalább Wolfson DAC-cal.
    HTC kifejezetten gyenge volt mindig hangminőség (zene) és kamera terén. Sajnos nem tudja fenntartani a lépést. (Sony egyébként egész jó ezekben)
    Megjegyezném, hogy a prémium Galaxy széria mögött szörnyű nagy támogatottság és felhasználói tábor van, amit a konkurencia nem tud felmutatni. Ősszel megkapjuk a hivatalos JB-t (S2-re), de leakek már most jönnek S3-ra.

    a Samsung ugye Benchmark-okkal reklámozza a készülékét. Szerintem valahogy a játékok meggyőzőbbek mint 4 számjegy egymás után. :N
    Tegra játékok? :U O2X-en is voltak (igaz az Tegra 2), de mindennek van Mali-ra, vagy éppen amire átírt verziója. Persze egy Chainfire appal futtatható a Tegra-változat is..
    Az Exynos processzorok pedig elég durvák, azért persze reménykedjünk, hogy a Tegra 3 nem lesz olyan szinten lesz*rva, mint a Tegra 2. Semmiben sem jobb a teljesítménye, játékélmény, bármi. ;)

    A TouchWiz (már Motion Wiz talán, de ez teljesen mindegy) pedig nem ROM, hanem kezelőfelület, és S3-nál elég jóra sikerült a sebesség, még kiállított darabokon is látszik. Nem mintha S2-őn laggolna az átírt változat. :)

    Droidos telefont nem feltétlen out-of-box kell használni, sőt. Vannak ilyen felhasználók is, meg is lehet őket érteni, de a Samsung műanyag házának is vannak előnyei, épp, mint hátrányai. Bizony jó az, hogyha nem húzza le a zsebed, hiába műanyag, nem nyikorog ez (S3 lepattogó hátlap stb, az már gázosabb téma).

    SGS széria pl. kifejezetten elöl van a sugárzási (SAR) adatokban, (ami gondolom a műanyag háznak is köszönhető).

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Aktív témák

Hirdetés