Hirdetés

Aktív témák

  • tjokai

    senior tag

    válasz pana0017 #33214 üzenetére

    Hali
    Egy cipőben járunk akkor, ugyanis pár hete vásároltam T-Mobilban előfizura törlesztéssel egy SE ARC-ot! Ugyanezek voltak a feltételeim, mint neked.
    A SE ARC és a Samsung Galaxy S I9000 között vaciláltam de az ARC-ra esett a választásom, picivel drágább, de szebb is és ezen van vaku, ami nekem fontos volt.
    Szóval 16.990ft befizetése után elhozhattam a telefont úgy, h 2év hűséget vállaltam a telefonszámra, tehát h addig fent tartom, én az ECO díjcsomagot választottam kezdésnek havi 1890ft-ért ami 100%-ban lebeszélhető....a díjcsomag változtatható havonta 1 alkalommal! Valamint 1 év hűséget írtam alá a Go!NetL internetcsomagra, ami havi 500mb adatforgalmat tartalmaz(1990ft/hó) de ha lejár az 500mb akkor sincs probléma, mert utána csak lelassul a net 32kb/sec-ra és nincs túlforgalmazási díj, tehát ingyen netezhetek tovább!!! Ezekkel a feltételekkel volt csak elvihető 16.990ft-ban az ARC! Ha úgy választod a telefont h aláírsz az internetre is hűséget, akkor még olcsóbban megkapod a telefont és a havi törlesztőd is kedvezőbb lesz a teló után!
    Remélem tudtam valamit segíteni a választásban :)

    U.I.: Eleinte én is a MediaMániaS díjcsomaggal szemeztem, asszem az havi 5e ft cakk-pakk, de ott már van túlforgalmazási díj pontosan 0,1ft/10kb. Itt már figyelni kell az adatforgalmat, mert hamar lehet több tízezres számlát csinálni ha sokat netezel! A MediaMánia S díjcsomaggal is csak az esetben hozhatod el olcsóbban a telefont ha magára a díjcsomagra is aláírsz 2 év hűséget, ami nem biztos h minden esetben szerencsés :F

    [ Szerkesztve ]

    Üdv!

Aktív témák

Hirdetés