Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nah tesztek lementek frankó lett a gép, nulla baja.Leírtam alant, hogy mit csináltam...
-
tildy
nagyúr
Tasmanager több dolgot mutat:
a folyamatok közül semmi nem fogja a procit
Viszont a grafikon szépen 100%-on van, amiből 95% kb. a kernelterhelés.FOlyamatosan.
Úgy tűnik , lehet megoldódika egond, de még nem kiabálom el, teszteljük a gépet:
-Swap visszaállítása windefre
-ill. system restore kikapcs... -
tildy
nagyúr
Senkinek semmi ötlet?
-
tildy
nagyúr
Olyan gondom lenne-egy masik topicban mar irtam rola-, hogy azt vettem eszre hogy az inteles gepem (2gigaherzes celeron, 266 256mega ram, asrock m266 alaplap, gef2 mx 100(de volt mar integralt vga, es matrox g400is)) jatek utan belassul, prociterheles szinte maxra felmegy, kernelterheles szinten.Vadi uj (najo 1 honapos a gep) es csak jatekok utan keletkezik ay emlitett jelenseg.Taskmanager szerint smemi nem fogja a procit.
Ezert nem maradt mas hatra, minthogy azt feltetelezzem, hogy egy winupdate alkalmaval biztos felment valami uj directx.Ezt kene leszedni es valami stabilat felrakni.
Legyszi segitsetek ezugyben! (esetleg ha nem segit ez sem, akkor otletem sincs mivel van gaz, ugyhogy akkoris help me....)
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi