Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Wolverine #1180 üzenetére

Nyugodtan berajzolhattak volna szolgaltatascsokkentest elszenvedettnek az eszak-balatoni (fo)vonalat. :O

Nyarig naponta 3 par Budapest Deli-Tapolca gyorsvonat volt (Ha jol remlik, akkor 6:20/12:20/17:15, bar az evek soran tologattak ezeket ide-oda negyed/fel orakat), 2-3 par "gyorsvonat" (ami regen a minden masodik bokornal megallo sebesnek felelt meg), meg jo nehany, Fureden vagy Fehervaron atszallos szemelyvonati csatlakozas.
    Menetido Furedig volt a gyorsaknak papiron ~2:30 (*), "gyorsaknak" 2:45-50, kozvetlen szemelyeknek ~3:00, ezekhez adodott hozza a kotelezo 15-20 perc keses.

Mult heten nezegettem a menetrendet, mert le kellett volna ugranom Furedre, erre megrokonyodve lattam, alig van kozvetlen vonat Pestrol, es a
    menetidok is brutalisak.

Elso ranezesre azt hittem, hogy megszunt a 3 gyors, jobban megnezve a palyaszam stimmel, csak bejott egy rakas megallo ahol eddig a valodi gyorsok nem alltak meg csak a "gyors"-ok, menetido 3:08 lett, ami a korabbi szemelyeket is alulmulja :Y

Egy szem nematszallos szemelyre meg mar 3:24-et irnak. :C

Ezek utan ne csodalkozzanak, ha legkozelebb busszal megyek. Az ugyanennyibe kerul, aztan 2:15 alatt leer.
    (Raadasul ebbol meg levonhato a Nepliget-Kosztolanyi ter tav 13 perce, mivel utobbi nekem kozelebb van tomegkozlekedesileg. Deli mellol 20 perc villamossal, mig Nepliget 40 perc.)

*: Tizenhuszoneve, amikor meg Nohab huzta felenk a Gocsej-expresszt, akkor volt 2:08 a menetido Furedrol-Deliig, es nem kesett...

Új hozzászólás Aktív témák