Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Egy béna kérdés, de hogy van ez, hogy látszólag kifutok a double float precizitásból?
Balra a Matlab vektor (áttöltött számok), jobbra az eredeti adatsor (excel). [kép]
Ez egy 400 Hz-es szenzor , ami kb. 30 percen át rögzített adatokat, és az az idő számláló sec-ben (véges tört értékkel). Mikor használni szerettem volna az adatsorokat, azt a hibaüzenetet kaptam, hogy csak monoton növekvő adatsor lesz jó, és utána ezt látom, ha ránézek a vektorértékekre.
Pedig csináltam egy ilyet is:% timestamp smoothingt1=t-t(1); % shift to zerofor i = 1:length(t1)-1if t1(i)==t1(i+1)t1(i+1)=t1(i+1)+0.0001;endend
Ha csak plot()-olok a nyers adatokból az idő tengely mentén, akkor nincs hibaüzenet.
Sajnos magát az áttöltést nem én csinálom, hanem kaptam hozzá kész .mat file-t, belenéztem, de semmi furát nem látok benne (ránézésre nincs benne type casting, vagy kézi precizitás kontrol).
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AliExpress tapasztalatok
- Windows Insider Program
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi