Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
Szerintem nincs túlreprezentálva a harc a Witcher-ben, legalábbis én nem éreztem. A Witcher 1-ben a béna mocap illetve annak hiánya szembetünő, valamint én a kattintgatós harcrendszerét nem tudtam soha megszokni. A táj valóban szép, a karakterek már sajnos bénábbak. Nem fikázom le, mert a maga idejében szép volt valamint jó játék, viszont érezni rajt az időt. Várom a felújítását és a 4. részt nagyon.
Witcher 3-ban az a zseniális, hogy egy sima egyszerűnek induló, harmadrangú küldetésből kikerekedik egy többszereplős dráma. (Arról már nem is beszélek, hogy elég komoly morális dilemmák, esetleg poénok kerekednek ki ezekből.)
Úgy vagyok vele, hogy ez a két cím (ME és Witcher3), (főleg a mai áruk mellett) a legjobb deal. Aprópénzért kalandozhatsz két q...a jól összerakott univerzumban.Mass Effect: Az első rész sem rossz, de a 2. részre érett be a játék. Ami tetszik, hogy mindhárom résznek megvan a saját karaktere, kb. screenshot alapján felismeri az ember, hogy melyik részt látja.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest