Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Azóta annyit változott a helyzet, hogy kénytelen voltam az N7-ről az L7 II-re visszatenni a Facebook alkalmazást, így viszont az MBAM-ot váltotta az Avast:
L7 II-ről azért távozott, mert abban csak 768 MB RAM van, az Avast 50-et eszik az MBAM meg 20-at. N7-en majd elfér

-
konci79
őstag
válasz
üzenetére
Ok,köszi a választ.
Nekem is újra kellett telepíteni(free rajta volt,de reggel újraindításnál megmakacsolta magát).
Nekem mindegy hová írja magát,működjön rendesen az elég
Bár nem szoktam olyan oldalakon járni,sose lehet tudni mikor akar valami szemét benézni az emberhez... -
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Azigen...új verzió a TV vagy csak az új MBAM ugrik rá?
Nem észleltél programoknál indulás lassulást az új MBAM-mal? (realtime védelem aktiválva)
Nálam 1-2 progi indulási ideje jelentősen megnőtt az új verzió óta (pl. linkman 2-3 secről 8-9 secre)
Van még 1-2, de azoknál nem ekkora jelentőségű a változás. Linkman-t beraktam kivételekhez, így most újra megfelelő sebességgel indul. -
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Egy könyvjelzőkezelő programot kezdtem el használni (linkman), aminek van böngésző kiterjesztése a linkek gyors programba való mentéséhez.
Az MBAM új béta verziója óta linkek hozzáadásakor vagy a kérdéses program beállításainak megnyitásakor az MBAM 25% környékére terheli a processzort, a linkátadás vagy a beállítási panel megnyitása 7-8 másodpercet vesz igénybe és win8.1 alatt SSD-vel a háttérben olyan vizuális jelenség játszódik le közben, mint mikor elfogy a memória és a swap fájlba/ból kezd el írni olvasni (lassan dobja be az ablakot, majd darabosan pakolja ki annak tartalmát, a szövegmezőket, gombokat, stb...)
Ha kikapcsolom az MBAM - Malware Protection részét a jobbklikkes menüből, akkor felgyorsulnak a műveletek a szokásos szintre.
Beállításokban tettem egy pipát a Reduce priority of scans to improve multitasking elé, de ha kiveszem sem változik semmi
-
embe
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi! Ez leszedte.
Popes! Köszi de nem látta. Ez attól összetettebb dolog volt.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hát nem éppen abból az apropóból mint legutóbb, de reinstall oldotta meg a dolgot

-
kraftxld
félisten
válasz
üzenetére
Megtörtént, még mindig nem csinál semmit se.
Ugyanúgy végigmegy mint nálad, és a 2. képnél (csak nálam sokkal több cucc van, eléggé gázos gépet hoztak) bármelyik gombot nyomom nem csinál semmit.
Kiírja, hogy sikeresen eltávolított mindent kb 1 mp alatt, és a log tök üres. -
törölt tag
válasz
üzenetére
A kémprogramok és nemkívánatos szoftverek elleni védelem alá tényleg beférne...
Valaki már itt írta, hogy zavarja hogy bizonyos fájlcserélőknél jelez. Nem véletlen, mert vannak problémás IP címek... én mondjuk nem használok semmilyet, szóval nekem csak néhány oldalnál fals riasztásai vannak.
Amit sajnálok, hogy a valósidejű frissítést kivették a programból.
-
riki
senior tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ehh, most látom, hogy a képek fel vannak cserélve.
Amúgy a DEP-hez még annyit, hogy nekem valamiért a kevésbé szigorú módban volt Windows 8.1 alatt ( Windows 7-nél és Vistánál nem ), derengett valami, hogy anno át kellett állítanom. Nem tudom végül is, hogy mi volt az alkalmazás már, de az erősebb védelemre lőttem be, és így megy az MBAM is.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Rootkit ellenőrzést ha bepipálnám, akko keresnél hibát dobna (alapértelmezés szerint nincs is beállítva), így azt kihagytam
Az önvédelmi modult viszont aktiváltam (korábban nem tettem meg)
DEP szigorú móban

-
trance89
őstag
válasz
üzenetére
ez csak egy PUP amit a temp mappában talált, semmi problémát nem okoz ha törlöd sőt, ezek a cuccok többnyire reklámmegjelenítésre használatosak programokon belül
PUP detektálásban/blokkolásban messze a legjobb progi a MBAM, youtube-on is van jópár review róla működés közben(#360) K_mester
nem, és senkinek sem ajánlanék egy ilyen noname fost
[link]
google translate-el fordítsd le -
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Gyorsan, amiket úgy látom, hogy érdemes bekapcsolni, viszont alapból nincsenek aktiválva (ezen modulok, csak Premiumosoknak elérhetőek):
Rootkitek ellenőrzése
Önvédelmi modul engedélyezése (korai fázisban is), illetve esetleg ha valakinek a védelmével induláskor akadna, akkor a késletett indításra is van már mód közvetlenül a programból.
-
poszmete
újonc
válasz
üzenetére
Szia!
"Hozzáférés sikeresen blokkolásra került a potenciálisan rosszindulatú webhelyhez."
Néztem a beállítások/ vizsgáló beállítások/ és az eredménylista alul, de nem merem átállítani a törlés miatt.
"eredménylista mutatása és az elemek kijelölése törlésre"
ha átállítom a " ne mutassa az eredmények listáját" akkor nem tilinkózik de nem tudom, hogy az úgy jó-e?!
Előre is köszi -
törölt tag
-
HZoli87
veterán
válasz
üzenetére
Fent van, az ingyenes verziója (megvettem, de nem kell a PRO). Teljesen kikészített a webszűrője, itt a PH-n is rendszeresen dobta fel az ablakot (tudom, kivételek közé lehet adni). Hetente gyors (1 perc) vagy teljes keresést (12 perc) lefuttatok, de sosem talál semmit (egyébkén meg is lepődnék az ellenkezőjén).
-
Mosanke
senior tag
válasz
üzenetére
Szia!
Kicsit aggódva olvasom amiket írsz. Nálam (igaz, hogy Win XP-n) a MBAM Pro már a NIS 2012 és NIS 2011 mellett is fent volt egy - egy éven keresztül és most, amikor felpakoltam a NIS 2013-at eszembe sem jutott, hogy bármi ütközési vagy hasonló gondok adódnának. Azóta is mennek egymás mellett. MBAM állaldó védelme bekapcsolva.

KépAz ASC Pro is már jó régóta fent van,1 éves promós licensszel ami nemrég járt le így be kellett írnom a másik egy éveset amiből 332 nap van vissza. Gond nélkül frissített a legújabb 6-os verzióra. Kép.
Lehet, hogy XP-n nem jönnek ki ezeke a problémák? -
törölt tag
válasz
üzenetére
Nos mivel már egy jó ideje meggyőződésem, hogy a Norton Internet Security 2013-al már nem jön ki jól a program, ezért nem is a Windows 8 -ra pakoltam fel, hanem a kisebbik gép Windows 7 -esére. Norton Antivirus 2013+ Agnitum Outpost Firewall PRO mellé. No és igen azon a gépen is leművelte a nagy fagyást, és a life time licemcemet sem engedte beaktiválni, pedig nem arról volt szó, hogy két gépen ment volna egyszerre, hanem csak hogy egyik gépen, hiszen a Windows 8 -nak a közelébe sem engedtem. Ezek szerint ugyanaz a szitu mint az Advanced System Care-nél volt, hogy a licenc MAC-hez kötött...
-
Mosanke
senior tag
-
HZoli87
veterán
válasz
üzenetére
Igen, a bétát használom. Nyílt, csak egy ingyenes regisztráció szükséges a hivatalos fórumon.
-
Duplicon
csendes tag
válasz
üzenetére
Nekem nem ilyen ablakom volt. Ma amikor bekapcsoltam és minden betöltődött, akkor egy keskeny elnyújtott ablak jött fel, hasonló a windowsos hibaüzenet ablakokhoz. Ebben az volt, hogy a MBAM új verzió letöltésre került és akarom-e telepíteni? Igen -- Nem fülek között választhattam. Telepítés után kért egy rendszer-újraindítást is. Ez az újraindítgatás miért kell neki mindig? Másik programok ilyenkor nem mindig szokták kérni, de a MBAM mindig kér egy újraindítást.
-
Jenne_S
csendes tag
válasz
üzenetére
Ez érdekes.
Az általam az #51-ben betett linken (engem) a Download Now-ra kattintva átirányít egy következő oldalra ahol látható is, hogy az1.51.0. verziót 9 MB-nyi terjedelemben fogom majd letölteni. És ha itt is rákattintok a Downlod Now-ra akkor már kapom a mbam-setup 1.51.0.1200.exe-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Akkor valszeg ott is reinstall lesz.