- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efreet
senior tag
válasz
lordjancso #5 üzenetére
hát, én anno a 4. kiadás idején játszottam utoljára, de akkor úgy volt, hogy a 'versenypakli' 40 max 60 lap, setöbb. úgyhogy szépen tessék úgy összeválogatni, hogy nem pakolod bele az összes lapodat, csak azokat, amikre szükséged van.. (nagyon rule of thumb alap paklikra a 20föld 20lény 20spell, de ezt nem KELL tartani, sőt)
nekem volt anno földnélküli paklim is (mox rulz), és 40 lapos majdnem-csak-föld paklim is.. szóval a lehetőségek már akkor is határtalanok voltak, gondolom ez nem változott...
nekem a kék volt az alapszínem, megvolt pár kedvenc mánia-lapom, és kék mellé mazsolázgattam a többi színekből - kiegészítőkből... ha elkezdem sorolni a neveket, lehet hogy azok már nem is mondanak semmit... Vesuvan Doppelganger, Clone, Polar Kraken, az óriássárkányok a Legends-ből, Stasis (hihi, volt egy mókás stasis-paklim, stasis-kismet-manamadár/visszaforgatóra épített - ritkán kattant be, de öröm volt nézni az ellent amikor betegre húzza magát, és nem tud mit csinálni...) -
Gambit
őstag
válasz
lordjancso #5 üzenetére
Én úgy emléxem, úgy csináltam, hogy a 60 lapból kb. 15 mannát raktam be. Egyszínű paklit használsz? Nekem a kedvenc paklim egy vörös lövöldözős pakli volt. De ha összesen 60 lapod van, akkor hogy lehet csak vörös?
-
Out
addikt
válasz
lordjancso #5 üzenetére
Huha, mintha kinaiul beszelnel
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest