Sziasztok, segítségre lenne szükségem. 3 hete magas a pingem minden játékban (120-150ms) Előtte sose volt ilyen problémám, átlagosan 20-30 volt. Érdekes tény, hogy este 11, illetve éjfél után már vissza áll 30-ra. Egészen dél környékéig. Utána egésznap magas. Végeztem teljes router resit, lecsatlakoztattunk mindent a routerről de napközben akkor is magas volt. Speedtest/sávszélességen jó értéket mutat mindig. Arra lettem figyelmes, hogy a routerem különböző hibaüzeneteket ír. A leggyakoribb a "SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM". Keresgéltem a neten ezzel kapcsolatban, ezt az üzenetet a coax kábel okozhatja. Felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval, azt mondták egy egyszerű router csere megoldhatja de kétlem. Ki lett próbálva egy másikkal is. Nem tudom mennyire játszhat közre, de volt egy teljes ajtókeret csere. Fölötte megy el a coax kábel. Ha bárkinek lenne valami tippje, vagy tud pontosan erről a bizonyos hibaüzenetről, akkor nagyon sokat segítene. Köszönöm, ha végig olvastad.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Fogyásom története
- Bemutató 8+ kiló és 11cm vastag, mi az? Laptop!
- Teszt Ryzen 3 3250U teszt
- Vélemény Mercis kalandok - A könyv
- Teszt Játék egy és két CPU-val, AMD K10 alapokon
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Dr Smoke:] Wish Phone i12 pro okostelefon bemutató
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [FireFox1996:] PH Horgász topik - 2021-es tavaszi fórum peca
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [kisvakond111:] Szputnyik V - Egy 19 éves srác tapasztalatai
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Hálózat, szolgáltatók » Magas ping, "SYNC Timing Synchronization failure" probléma. (téma lezárva)Hozzászólások

Krisz7174
újonc
(#2) kabelmania27 válasza Krisz7174 (#1) üzenetére
- Privát
- 2021-03-04 07:49:18

kabelmania27
nagyúr
Üdv!
Meg kellene írnod, hogy melyik szolgáltatónál van az előfizetésed és milyenek a modem jelszint értékek. Amennyiben van a szolgáltatódnak topikja ott is felteheted a kérdést.

Krisz7174
újonc
Üdv! Flipnél vagyok előfizető. A modem jelszint érték pontosan mit jelent? Ha az erősségére gondolsz, akkor az kiváló.
(#4) kabelmania27 válasza Krisz7174 (#3) üzenetére
- Privát
- 2021-03-05 08:03:53

kabelmania27
nagyúr
Modem oldalán a docsis jelszint értékeket kellene megnézni.
Amennyiben van a koax kábelen bekötve osztót és nem nézel dvb-c csatornákat kilehet venni, hogy javuljanak a modemértékek, Flip-el kapcsolatban IDE tudsz írni.

mlinus
őstag
A flip a telekom hálózatát használja. Ha külföldi szervereken játszol, akkor érdemes tudnod, hogy bizonyos irányokba nagyon le van terhelve a telekom által használt peering, erről a telekom fórumon már egy ideje sokan panaszkodnak [link]
Ha magyar szervereken is ilyen magas a ping akkor nem szóltam. - Akkor lehet valami helyi probléma lesz.
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hálózat, szolgáltatók » Magas ping, "SYNC Timing Synchronization failure" probléma. (téma lezárva)Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Latitude E7270 - i7 - 8GB - 256GB - FHD
- Astro A50 Gen 4 ( 2019) + bőr mod kit
- Ryzen 7 1700, 16GB DDR4 RAM, Nvidia 1050TI 4GB, 256GB M.2 SSD, WIFI
- Megfizethető áron eladó Dell Latitude 5490 /i7/8.Gen/16Gb/512Ssd/Garancia/
- -200 000 Ft! Új, 2021-es BMC Teammachine SLR TWO Shimano Ultegra Di2 - Carbon országúti kerékpár