Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebel56
tag
Szia!
Nem, az imperator nem jött össze, így egy Hadogenes paucidens-t vásároltam!
Kicsit aggasztó amiket írtál, mondjuk számítottam hasonlóra. (eladhatatlan)
Neked ez saját szaporulat?
Hány utód született összesen?
Meddig neveled őket, mi lesz a sorsuk ha nem tudod eladni őket? Gondolom szorít az idő, elég gyorsan fejlődnek, rohamos ütemben. -
Kígyó
senior tag
Hi!
Nekem is volt H. paucidens-em, gyönyörű jószág!
Saját szaporulat volt igen, de a hím nem az enyém volt, így a kicsik se mind. Elég sok pete volt a kokonban, de valami gixer volt, mivel nagy része berohadt(még a kokonbontás előtt), és elég sok pusztult el 1 vedléses kora előtt. Valamivel több mint 100 db maradt meg. (kb 1000-ből). Addig nevelem őket amíg el nem sikerül adni. Ha már színesek, akkor jobb eséllyel veszik be a kereskedők, és szerencsére a genik 1 év alatt már elég mutatósra nevelhetők. Szóval az idő nem szorít, inkább nekem dolgozik! De a lényeg, h van velük meló bőven, főleg h nem az egyetlen szaporulatom.
üdv,
Kígyó -
kavicssli
addikt
Gondolkoztam hogy a pókok után veszek egy százlábút és egy botsásákát a poén kedvéért!Kíváncsi vagyok hogy milyen lények!
Valakinek valamilyen tapasztalata van?!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
P. Irminia tudtom szerint fán lakó!Nem!? De ez példány kivételes esetben aláásta magát egy gyökérnek és ott gubbaszt egész nap!Ja és még hálót sem szQ!Egészen furcsa!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
rebel56
tag
Szia!
Szerintem is gyönyörű! Nem tudod véletlen mi a magyar / kereskedelmi forgalomban elterjedt neve? Készítettem róla két képet, nem olyan szépek, de a lényeg látszik:
[link] (alul)
Összesen hány pókra rúg most az állományod? Szegeden laksz, ugye? (DG) Slim-et ismered?
szerk: azt, hogy szorít az idő, úgy értettem, hogy 80 db nagyméretű genit elhelyezni.. hát az elég nagy helyigényű, főleg, hogy nem csak ezek vannak Neked.
[Szerkesztve] -
Kígyó
senior tag
Hi!
Szvsz itthon még nincs elterjedt common neve, max az angolt fordítják le. Nem is olyan régen még Hadogenes bicolor-ként árulták őket itthon tévedésből..
Az állományom ritkán számolgatom, de szaporulatokat nem számítva olyan 70 egyed körül szokott lenni. Gondolom most is akörül van.
Szegeden lakok igen, Slimmel is üzleteltem már, bár mostanában nem.
üdv,
Kígyó -
kavicssli
addikt
UPIKA!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Kígyó
senior tag
Hi!
Nem kell valakinek véletlen X. immanis bébi? Occsón megszámolom, főleg ha többet visz!
Itt egy kép az anyuciról egy vedléssel ezelőttről:
[link]
üdv,
SAiNt2102
[Szerkesztve] -
Kígyó
senior tag
válasz Silencer83 #213 üzenetére
Letépi a karod is!
Itt egy kép az egyik 1. vedléses kicsiről! (A nagyobb az, a kicsi egy 2. vedléses A. geniculata!)
[link] -
rebel56
tag
Gratulálok a szaporulathoz!
Végül minden állatod ki kell árusítanod az utazás miatt? Vételi szándékom most nincs, csak érdekelne, mennyiért mennek az immanisok? -
kavicssli
addikt
Az abaj hogy Szeged nekem messze van de ha véletlenül Debrecen fele jársz hozhatnál pókot!
-
kavicssli
addikt
UP!
-
Kígyó
senior tag
Hi!
Kicsit felhozom a topic-ot!
2. vedléses X. immanis bébi kifejlett barna tücsköt vadászott!
[link]
üdv,
Kígyó
szerk: link inkább, kép nem fért ki
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ez mennyi manapság?
Nagyon szép.
Más ilyen kék pókok vannak még, amik olcsóbbak?
Vagy valami szép szines pók legyen, csak na fekete, meg barna. -
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #221 üzenetére
-
Kígyó
senior tag
válasz (Kolombusz) #221 üzenetére
Hi!
Az A. versicolor babyk 2000Huf körül indulnak, de azt azért tudni kell, hogy ez a bébiruha, a felnőtt versicolorok nem így néznek ki!
Olcsóbb kék(es) pókról nem tudok, többi is legalább ennyibe kerül, ha nem 10x ennyibe!
Madárpókos fórumokon utána tudsz nézni az áraknak, Gugli bácsi pedig megmutatja, hogy néz ki az állat!
üdv,
Kígyó -
Kígyó
senior tag
válasz (Kolombusz) #225 üzenetére
Tudok pár felnőttként is kékes pókot, de azok nem kifejezetten kezdőknek valók életmódjuk, agresszivitásuk, méregerősségük, ill. áruk miatt.
Nézz szét Rick West oldalán, elég sok kép van itt!
[link] -
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #227 üzenetére
Ezek biztosan mocskos drágák
-
Kígyó
senior tag
válasz (Kolombusz) #227 üzenetére
A B. emilia nem túl drága, és viszonylag nyugis faj, a 4 közül az ajánlató, 1-2000ért kapsz egy bébit.
A Cyriopagopus sp már egy kicsit húzósabb, azt hiszem most 70 euro körül van egy bébi. A H. lividum nem túl drága, de nagyon agresszív és üreglakó, én volt h fél évig nem láttam az enyémet, utána is csak azért mert eladtam és ki kellett ásnom egy fotó miatt!
A Xenesthis sp ''blue'' megen kicsit problémás, sztem még az életben nem járt kis hazánkban ilyen, de külföldön is elég nehéz szerezni.
[Szerkesztve] -
Kígyó
senior tag
válasz (Kolombusz) #230 üzenetére
A B. emilia nőstények kb 15cm lábfesz-re nőnek meg.
-
Kígyó
senior tag
válasz (Kolombusz) #234 üzenetére
Ízlések és pofonok..
A. seemanni hogy tetszik?
[link]
Van 2 eladó! -
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #236 üzenetére
Akkor vegyél kígyót
-
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #238 üzenetére
Relatíve drágák... én pl. 9000ért vettem egy bébi királypitont, mostmár kb. 1m viszont a kajáltatása szinte semmibe nem kerül, kthetente 2-3 egér, 500ft-ből megvan.
-
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #240 üzenetére
Először tigris pitonom volt, az elég nagyra nó 4m minimum, ezért cseréltem le király pitonra ez ilyen 1,5m lesz sztem... max 2.
Mindjárt keresek vmi képet. -
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #242 üzenetére
Már töltö fel... 5perc max és linkelem.
-
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #242 üzenetére
Amúgy szerintem szebb is a király mint a tigris... meg szelídebb a tigrisem még az üvegen keresztül is odakapott, csak kígyóbottal nyúltam be hozzá, aztis megmarta, szóval elég elvetemült volt. Nemis baj, h. megszabadultam tőle.
-
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #246 üzenetére
Legrosszabb esetben is megharap (nem valószínű egyébként) aztán vérzik egy picit.
A pókoktól énis írtózom...
[Szerkesztve] -
Kígyó
senior tag
válasz (Kolombusz) #236 üzenetére
Jaja, így szokott kezdődni..
Először félek a pókoktól, meg csak szemezgetek, aztán ha mégis veszel egyet, 2 hónap múlva már a tizediket veszed! -
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #249 üzenetére
Attól madárpók mert qrvanagy
Amúgy vannak az ugrópókok, szövőpókok, madárpókok meg biztos van még pár faj...
Asszem a madárpókok a leg fejletlenebbek, de hogy mi határozza arra énis kíváncsi vagyok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Eladó Magnat Monitor Supreme 2002 fekete
- Kis méretű akyga felsőtápos ATX gépház
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest