- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- PICO PSU kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Krystal_s #1061 üzenetére
Köszio, hogy utánanézel. Igazság szerint próbáltam én is mindent, "Live HTTP headers"-el, operával forráskódból kihalászni, de sehogysem sikerül. Valahogy el van rejtve és az eredeti képből csak beállításoknak megfelelően tölt be cache-be részleteket.
a kód szerintem elvileg ez lenne:
http://images.kb.se/erez4/erez?src=images/urn-nbn-se-kb-digark-48461.tifDe erre csak az indexméretet nyitja meg.
Itt lenne az eredeti oldal: [link]Próbáltam átalakítani a kódot a http kódból visszaírni közvetlenre, így:
[link]
De itt pedig csak max 2000-ig engedi a hosszabbik oldalt és szintén konvertált.Ha pedig külön ablakban nyitom meg (maximize) és átarom a player ablakának felbontását a címsorban, akkor kirajzolja a teljes képet, de szintén nem menthető:
[link]Na itt kezdtem tanácstalan lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest