Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misike
tag
Hát először is thx, hibás volt a kormány, visszavittem,kicserélni nem tudták így hát visszaadták a lét.
Amúgy meg én is a Lordnál vettem 26500 hufért, az más kérdés, hogy most nincs nekik, azért nem tudták cserélni: jövő hétre ígérik.
Monnyuk a Lord Logitechben extrém olcsó, de máshol is 30K környékén van egy MOMO, használtért 29K nagyon sok szerintem is.
30K-ért azonnal újat hozok garanciával, kiszállítva.
[Szerkesztve] -
Misike
tag
Hi all!
Kis gondom van a momóval!
Szal kormány helyén, minden kábel bedugva. Driver feltelepít, vezérlő felismer. A kalibrálásnál gombokra, pedálokra, váltókarra reagál, de mintha a kormányforgatásra nem. A kormányt jelző ábra legalábbis nem mozdul. Aztán egy idő után elfordul jobbra és úgy marad.
Colin alatt ugyanez: gombok, pedálok OK, kormány forgásra semmi.
Én vok lámi, vagy esetleg a kormány rossz? -
Misike
tag
Hi all!
Haverom venne kormányt, a Formula Force GP és a MOMO között őrlődik, nem tud dönteni. Ahogy olvasom itt sok a szívás a MOMO-val. Ennek ellenére megéri MOMO-t venni főleg úgy, hogy 13 rugóval drágább, mint a Furmula, vagy bőven elég az utóbbi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hővezető paszták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nokia E51 - kecs és fém
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő