- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: LibreELEC Raspberry Pi-n - SD kártya nélkül
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Logitech G402 egér Aliról (hamis)
- PSti: Volt már problémád az új típusú videokártya extra tápegység csatlakozásával?
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
Esetleg ebay-en: Logitech MX518 ebay
Ilyen van nekem is: [link]
Nincs is vészes árban.Akad intellimouse is: [link]
-
csibe1
veterán
A régi Mx518-amnak a gombja elgyengült de működött viszont annak is a görgője döglött be (na jó rásegített némi sör).
Azt nem várom el már hogy egy új egér annyit bírjon mint a régiek, azaz szerintem az 502 be fog dögledni pár év után.
A másik örök kedvenc az MS intellimouse, az meg elpusztíthatatlan, de azt sem hiszem hogy lehetne ugyan olyan minősgében kapni újban. Abból van itthon egy de kábelt kell rajta cserélnem, gondoltam rá hogy játékra is kipróbálom mert most a netezősön használom csak néha eldobja magát ha úgy törik a kábel.Esetleg ebay-en: Logitech MX518 ebay
Ilyen van nekem is: [link]
Nincs is vészes árban.Akad intellimouse is: [link]
-
MasterDeeJay
veterán
A régi Mx518-amnak a gombja elgyengült de működött viszont annak is a görgője döglött be (na jó rásegített némi sör).
Azt nem várom el már hogy egy új egér annyit bírjon mint a régiek, azaz szerintem az 502 be fog dögledni pár év után.
A másik örök kedvenc az MS intellimouse, az meg elpusztíthatatlan, de azt sem hiszem hogy lehetne ugyan olyan minősgében kapni újban. Abból van itthon egy de kábelt kell rajta cserélnem, gondoltam rá hogy játékra is kipróbálom mert most a netezősön használom csak néha eldobja magát ha úgy törik a kábel. -
N€T0X|N
őstag
Itthon találtam 12eft-ért új 502 Hero-t (elvileg eredetit) bár továbbra sem hiszem hogy a G400 méltó utódja lesz de adok neki egy esélyt. (G400-asom döglődik, scroll már alig működik de végülis megtaláltam a számláját 2013-ban volt 9eft szóval kiszolgálta az idejét.)
MX518 legendaryt fogok vadászni ha nem jön be az 502, igazából az áll a legközelebb formában az igényeimhez (meg a batár kezemhez).MX518 legendaryt fogok vadászni ha nem jön be
Nekem van egy, munkahelyi egérnek használom, teljesen jó amióta gombot cseréltem benne (görgő alatt), mert persze egy év után az is ugyanúgy elkezdett szarakodni, mint egy rakás új Logi...
-
MasterDeeJay
veterán
Itthon találtam 12eft-ért új 502 Hero-t (elvileg eredetit) bár továbbra sem hiszem hogy a G400 méltó utódja lesz de adok neki egy esélyt. (G400-asom döglődik, scroll már alig működik de végülis megtaláltam a számláját 2013-ban volt 9eft szóval kiszolgálta az idejét.)
MX518 legendaryt fogok vadászni ha nem jön be az 502, igazából az áll a legközelebb formában az igényeimhez (meg a batár kezemhez). -
balazs1022
őstag
Célnak megfelel, hármat rendeltem.
Az egyik zörög.
A vicc, hogy használat közben nem zörög, csak ha megrázom.
Amúgy nincs vele gond.
Méretre nagyjából, mint az Ugreen M511; kettőt elajándékoztam laptophoz, eddig még nem panaszkodtak rájuk.
Nekem bejön ez a bal oldalsó ujjtámasz, bár picit lehetne hosszabb, de így is kényelmes.
Sok egeret nézegettem a vezeték nélküliekből, mert laptophoz kényelmesebb.
A legtöbb sajna elég kicsi, még a játékra ajánlottak is ATK meg egyebek, több logoutos tesztet olvastam, de mindegyik alulméretezett volt nekem.
Azt hiszem az egeres topikban láttam meg egy egeret ami megtetszett: EWEADN S9 - Parrot Green
Ennek azt hiszem valami spéci bevonata van, de még mindig egy kicsit nagyobbat szerettem volna, pedig a színe nagyon bejött!
Utána lett az A5 Ultra, ami sajna nincs zöldben (nem tudom miért), de méretre szuper, nagyobb az akksi, és akkor már szép vörös lett.
Köszi az infokat
-
csibe1
veterán
inphic A1: ezzel én is szemezgettem. Mi a véleményed róla?
Célnak megfelel, hármat rendeltem.
Az egyik zörög.
Amúgy nincs vele gond.
Méretre nagyjából, mint az Ugreen M511; kettőt elajándékoztam laptophoz, eddig még nem panaszkodtak rájuk.
Nekem bejön ez a bal oldalsó ujjtámasz, bár picit lehetne hosszabb, de így is kényelmes.
Sok egeret nézegettem a vezeték nélküliekből, mert laptophoz kényelmesebb.
A legtöbb sajna elég kicsi, még a játékra ajánlottak is ATK meg egyebek, több logoutos tesztet olvastam, de mindegyik alulméretezett volt nekem.
Azt hiszem az egeres topikban láttam meg egy egeret ami megtetszett: EWEADN S9 - Parrot Green
Ennek azt hiszem valami spéci bevonata van, de még mindig egy kicsit nagyobbat szerettem volna, pedig a színe nagyon bejött!
Utána lett az A5 Ultra, ami sajna nincs zöldben (nem tudom miért), de méretre szuper, nagyobb az akksi, és akkor már szép vörös lett.
-
balazs1022
őstag
"Megnéztem amit mondtál (Eweadn)"
Ez is a mérete miatt lett, nagyobb, mint az átlag játékos egerek.
Van még inphic A1-es, ez is aliról, laptop mellé hurcolósnak, vezetéknélküli, Type-C töltéssel, bluetoth, rádiós kapcsolat."Még ezzel (Ugreeen M751) szemezgetek, de egyelőre nem kell már több egér. Neked erről esetleg van tapasztalatod?"
Nincs, nekem ez már extrém kategória.
inphic A1: ezzel én is szemezgettem. Mi a véleményed róla?
-
csibe1
veterán
Nekem is pont M511 van
Kicsit reménykedtem benne, hogy az oldala gumi borítású lesz, de aztán mindig eszembe jut, hogy: Nah de ennyiért? Kb ingyen volt. Én munkahelyre vettem, tehát kapja az ívet rendesen. És bazi kényelmes a mérete miatt. A Logi M705 mellette kicsinek tűnik.
Megnéztem amit mondtál (Eweadn): Látszik, hogy komolyan gondolták. Lehet, hogy elsőre drágának tűnik, de mégis fele annyiba kerül, mint a "nagyok".
Még ezzel (Ugreeen M751) szemezgetek, de egyelőre nem kell már több egér. Neked erről esetleg van tapasztalatod? Mondjuk én amúgy is szeretem az Ugren cuccokat. Régen sok mindent rendeltem tőlük, és azt vettem észre, hogy azért erősen emelkedtek az árak is."Megnéztem amit mondtál (Eweadn)"
Ez is a mérete miatt lett, nagyobb, mint az átlag játékos egerek.
Van még inphic A1-es, ez is aliról, laptop mellé hurcolósnak, vezetéknélküli, Type-C töltéssel, bluetoth, rádiós kapcsolat."Még ezzel (Ugreeen M751) szemezgetek, de egyelőre nem kell már több egér. Neked erről esetleg van tapasztalatod?"
Nincs, nekem ez már extrém kategória.
-
balazs1022
őstag
Az Ugreen-től van egerem M511, vezeték nélküli, laptophoz vettem aliról.
Nekem bejött, jó a formája, mérete. Nekem a Gigabyte 6800-asra hajazó formája miatt tetszett meg.
A másik az nagyobb, EWEADN A5 Ultra [link].
Ez is tetszik, talán valamelyik Razer egérre hasonlít formában.
Itt a logouton is van több kínai gyártó egeréről teszt.Nekem is pont M511 van
Kicsit reménykedtem benne, hogy az oldala gumi borítású lesz, de aztán mindig eszembe jut, hogy: Nah de ennyiért? Kb ingyen volt. Én munkahelyre vettem, tehát kapja az ívet rendesen. És bazi kényelmes a mérete miatt. A Logi M705 mellette kicsinek tűnik.
Megnéztem amit mondtál (Eweadn): Látszik, hogy komolyan gondolták. Lehet, hogy elsőre drágának tűnik, de mégis fele annyiba kerül, mint a "nagyok".
Még ezzel (Ugreeen M751) szemezgetek, de egyelőre nem kell már több egér. Neked erről esetleg van tapasztalatod? Mondjuk én amúgy is szeretem az Ugren cuccokat. Régen sok mindent rendeltem tőlük, és azt vettem észre, hogy azért erősen emelkedtek az árak is. -
csibe1
veterán
Szerintem ha "olcsó" kínai egerek: akkor ezek a két márka nálam nagy favorit: Tecknet és Ugreen.
Egyébként ilyen "fake"-ken én is gondolkodtam, anno. De én csak a méret és kialakítás miatt. De ugyanannyi pénzből a a fentebb említett 2 egér szeriintem jobb.
Az Ugreen-től van egerem M511, vezeték nélküli, laptophoz vettem aliról.
Nekem bejött, jó a formája, mérete. Nekem a Gigabyte 6800-asra hajazó formája miatt tetszett meg.
A másik az nagyobb, EWEADN A5 Ultra [link].
Ez is tetszik, talán valamelyik Razer egérre hasonlít formában.
Itt a logouton is van több kínai gyártó egeréről teszt. -
Sirus86
aktív tag
Szerintem ha "olcsó" kínai egerek: akkor ezek a két márka nálam nagy favorit: Tecknet és Ugreen.
Egyébként ilyen "fake"-ken én is gondolkodtam, anno. De én csak a méret és kialakítás miatt. De ugyanannyi pénzből a a fentebb említett 2 egér szeriintem jobb.
Egyebkent A4tech is jo tud lenni. Van egy egerem, ami kb 10 eves, es mind amai napig hasznlja egy kedves baratom Photospra.
-
balazs1022
őstag
-
csibe1
veterán
Ott rendeltem, ahol 3390 forint. (elvo.hu).
Én leszarom a PR bullshitet, nem szoktam olvasgatni a hosszú marketing szarokat nulla információtartalommal.
Utánanéztem mit tud a Pixart 3327. Nyilván azt nem tudom, hogy a Pixart szenzor jelét milyen mikrokontroller (MCU) dolgozza fel, de szoftverből pl. lehet állítani a debounce time-ot milliszekundumban. Tudtommal pedig belépő egereknél ez nem tipikus.
Egyértelműen kissé farnehéz egér, szóval a szétszedésével és a 3D design világítás kiszedésével, biztos olyan könnyű lenne mint egy tipikus egér. (Ezt meg is tettem volna, ha nem szoktam volna hozzá a súlyához.)
Egyébként ezek a 3D/térhatású világítós vonalak jól néznek ki. Mivel nem vagyok RGB fan ki van kapcsolva, de el kell ismerni, hogy a design jó. Mint egy modern autó designos hátsó világítása.Szóval, kiválóan teljesít minden tekintetben. Ez az egér "lopás", azoknak, akik hajlandóak 1-2 hetet tréningezni az izmaikat és szalagjaikat, utána már kiváló lesz. Még 3390 forint + futár áron is még jó ajánlat.
Eddig egy Logitech G102-t használtam. Dupla klikkes lett. Logi 2x annyiba kerül és nem is lehet a dupla klikk issue-t kezelő debounce time-t állítani a Logi szoftverében. Ezen az olcsó cseh Jenki egeren meg igen.
"Logi 2x annyiba kerül és nem is lehet a dupla klikk issue-t kezelő debounce time-t állítani a Logi szoftverében."
A Logi nagyon leadta a minőséget, finoman szólva.
Pár hónapja nézelődtem új egér után, de nem tőlük lett az új egér, inkább csájnából vettem vezetéknélkülit.
Az a baj, hogy már csak a nevükből akarnak megélni, szerintem.
Régebben azt sajnáltam, hogy nem lehet egyedileg egeret legózni a netről.
Anno volt egy Gigabyte 6800-as egerem, azt nagyon szerettem, nagyon jó volt a formája, a gombok is szuperek voltak, jó helyen.
Talán a garit kihúzta, aztán megadta magát a görgő, nem vette a kattintásokat, és az érzékelő sem bírta a nagy rántásokat lekövetni.
Az MX518-nál nem volt ilyen gond, csak egy kicsit alacsonyabb a 6800-asnál.
A kettőből lehetett volna, egy nekem tökéletes egeret összehozni.
-
Kocsis88
csendes tag
Szinten zenesz a karcolassal:
Mivel csakis vertikalis egeret hasznalok, kerestem a Zelotes T20 utodjat (ket evig tok jol ment, most a dokkolo eldobja random ). Es ez is karcolt mindent, ahogy te is lirtad. Csinaltam videot az alinak, es most kuldhetem vissza. Amugy fel ora hasznalat utan a muanyag megrepedt. Nemetben mar nem adnak vissza penzt, mindent vissza kell kuldeni (ingyen). Nem tudom mennyire eri meg az Alinak, ha kb 60-70%-ban kell minden visszakuldeni, mert gyarilag vacakok. Gyartas-szallitas-visszakuldes. Mostmar az aremeles miatt csak nemet portalokrol vasarolok. Temu-n is van logitech utánzat, gondolom nem túl jó minőségben.
-
Sirus86
aktív tag
Amúgy mindkettőnek (mert kettőt is rendeltem) visszakaptam az árát. Képekkel igazoltam hogy mi nem eredeti rajta.

Egyiket egyik gyerekem kapta meg, gondolom szét is hullik majd pár hónap alatt a másikat meg melóba bevittem tesztelni.
Eddigiek alapján a műanyag annyira gagyi hogy már most látszik ahol az újam kikoptatta, a talpakat pedig leszedtem mert egyik már megindult és karcolta az egérpadot. Igazából nem tudom semennyire sem ajánlani ezeket a hamisítványokat mert tényleg nagyon hitványok minőségre.
Amivel nincs panaszom azok a gombok meg a pontossága, szóval lehetne ebből jó egér is normális házzal meg talpakkal.Szinten zenesz a karcolassal:
Mivel csakis vertikalis egeret hasznalok, kerestem a Zelotes T20 utodjat (ket evig tok jol ment, most a dokkolo eldobja random ). Es ez is karcolt mindent, ahogy te is lirtad. Csinaltam videot az alinak, es most kuldhetem vissza. Amugy fel ora hasznalat utan a muanyag megrepedt. Nemetben mar nem adnak vissza penzt, mindent vissza kell kuldeni (ingyen). Nem tudom mennyire eri meg az Alinak, ha kb 60-70%-ban kell minden visszakuldeni, mert gyarilag vacakok. Gyartas-szallitas-visszakuldes. Mostmar az aremeles miatt csak nemet portalokrol vasarolok. -
MasterDeeJay
veterán
Amúgy mindkettőnek (mert kettőt is rendeltem) visszakaptam az árát. Képekkel igazoltam hogy mi nem eredeti rajta.

Egyiket egyik gyerekem kapta meg, gondolom szét is hullik majd pár hónap alatt a másikat meg melóba bevittem tesztelni.
Eddigiek alapján a műanyag annyira gagyi hogy már most látszik ahol az újam kikoptatta, a talpakat pedig leszedtem mert egyik már megindult és karcolta az egérpadot. Igazából nem tudom semennyire sem ajánlani ezeket a hamisítványokat mert tényleg nagyon hitványok minőségre.
Amivel nincs panaszom azok a gombok meg a pontossága, szóval lehetne ebből jó egér is normális házzal meg talpakkal. -
csibe1
veterán
Én leszarom a PR bullshitet, nem szoktam olvasgatni a hosszú marketing szarokat nulla információtartalommal.
Utánanéztem mit tud a Pixart 3327. Nyilván azt nem tudom, hogy a Pixart szenzor jelét milyen mikrokontroller (MCU) dolgozza fel, de szoftverből pl. lehet állítani a debounce time-ot milliszekundumban. Tudtommal pedig belépő egereknél ez nem tipikus.
Egyértelműen kissé farnehéz egér, szóval a szétszedésével és a 3D design világítás kiszedésével, biztos olyan könnyű lenne mint egy tipikus egér. (Ezt meg is tettem volna, ha nem szoktam volna hozzá a súlyához.)
Egyébként ezek a 3D/térhatású világítós vonalak jól néznek ki. Mivel nem vagyok RGB fan ki van kapcsolva, de el kell ismerni, hogy a design jó. Mint egy modern autó designos hátsó világítása.Szóval, kiválóan teljesít minden tekintetben. Ez az egér "lopás", azoknak, akik hajlandóak 1-2 hetet tréningezni az izmaikat és szalagjaikat, utána már kiváló lesz. Még 3390 forint + futár áron is még jó ajánlat.
Eddig egy Logitech G102-t használtam. Dupla klikkes lett. Logi 2x annyiba kerül és nem is lehet a dupla klikk issue-t kezelő debounce time-t állítani a Logi szoftverében. Ezen az olcsó cseh Jenki egeren meg igen.
"Mivel nem vagyok RGB fan ki van kapcsolva"
Az jó dolog, nem szeretem a karácsonyfát; elég ha a billentyűzet világít.

"Egyedüli "hátránya", hogy 110gr. körüli."
Kinek mi, nálam egy Logitech MX518-as van befogva, talán a V2, nincs gondom vele.
Nekem nem tűnik nehéznek, mindig nagyjából ilyen súlyban voltak az egereim. -
Aprósólyom
addikt
Ránéztem árukeresőről, 3390Ft valahol, az Euronics 5999-ért árulja, de náluk már 2 év gari van rá.

"A PRISMA egér egyedi holografikus háttérvilágítása gyönyörűen kiegészíti az asztalodat a designjával. Azonban nem csak a megjelenésről van szó; az egér fejlett technológiával van felszerelve.
A pontos, modern Pixart 3327 érzékelő a saját optikával kombinálva hibátlan nyomkövetést és átvitelt biztosít, míg a fő gombok alatti Huano kapcsolók villámgyors reakciót biztosítanak a lenyomásodra.
A letölthető szoftver gondoskodik a részletes egér testreszabásáról, háttérvilágításáról és más funkcióiról."
Az "egyedi holografikus háttérvilágítása" olvastán felröhögtem, valaki benézte a rajzot, elég rendesen.

-
csibe1
veterán
Ha esetleg olcsó és jó egér érdekel, mert szoktál másoknak gépet építeni, javaslatom:
Yenkee Prisma (YMS 3010). 3ezer pár száz. Pixart 3327 ami teljesen flawless, kompetetívre is már alkalmas. Szoftver, átprogramozható gombokkal. Méretre közepes, a legtöbb embernek jó lehet.
Egyedüli "hátránya", hogy 110gr. körüli. Viszont most így, kb. 1 hónap használat után elmondhatom, hogy csak az első pár nap alatt szokatlan és minimális mértékben fárasztó a használata. 1 hét után garantáltan hozzáerősödik a csukló és elmúlt ez az érzés. Már több mint egy hónapja használom, mert annyira elégedett vagyok vele, hogy közben ellustította a logitech javítására tett szándékomat. (arról nem is beszélve, hogy 3 dupla klikkes mikro kapcsoló csere + kiszállítás annyiba kerül majdnem mint ez a Yenkee egér.
Szerintem egy rejtett best-buy kincs. Szándékosan nem írtam értékelést az arukeresore, nehogy felverjem a kereskedőknél az árat.
Ránéztem árukeresőről, 3390Ft valahol, az Euronics 5999-ért árulja, de náluk már 2 év gari van rá.

"A PRISMA egér egyedi holografikus háttérvilágítása gyönyörűen kiegészíti az asztalodat a designjával. Azonban nem csak a megjelenésről van szó; az egér fejlett technológiával van felszerelve.
A pontos, modern Pixart 3327 érzékelő a saját optikával kombinálva hibátlan nyomkövetést és átvitelt biztosít, míg a fő gombok alatti Huano kapcsolók villámgyors reakciót biztosítanak a lenyomásodra.
A letölthető szoftver gondoskodik a részletes egér testreszabásáról, háttérvilágításáról és más funkcióiról."
Az "egyedi holografikus háttérvilágítása" olvastán felröhögtem, valaki benézte a rajzot, elég rendesen.

-
azbest
félisten
Csakhogy ez nem volt gyanúsan olcsó. 7eft, az minden csak nem olcsó, ezek a klónok párezer forintosak szoktak lenni.
Megmutatom mivel van a bajom:

Nekem az jönne le ebből hogy eredeti. Mármint ezt a plecsnit valamiért megkapta. Igazából azt gondoltam hogy valami kína only logitech kevesebb tudással. Nem egy kína only cuccom volt.
Őszinte leszek sokszor rendelek szándékosan fake cuccokat hogy megmutassam milyenek, Temu is szoktam így hogy megrendelek mindenféle szart aztán gyakorlatilag ingyen volt. Aliról simán vettem 5-20eft-os DDR5-ös ramokat amelyeket később 10x-es áron adtam el, teljesen jók voltak. Túl olcsó gyanús lehet de nekem valamiért sokszor bejött.
Bele van kalkulálva hogy bukok de az esetek nagyon nagy részében nem buktam. Most sem hiszem hogy fogok, azaz igazából ha mondjuk felét visszaadják már annyit elértem hogy van gagyi egerem ami jó lesz szervízelni vagy ajándékba valami kevésbé power usernek.két éve én is rendeltem szándékosan egy hamis Logitech M185 -öt, csak mert az itthoni boltokból vett példányok sorban hullottak és már arra gondoltam, hogy esetleg hamisakat árulnak a boltokban is.
De a megérkezett hamis az sokmindenben különbözik, anyagban, illesztésekben és a szenzorban is. Működik, de egészen más és hitványabb. Szóval valsz csak eredetiből kifogtunk selejtesebb szériákat, amikből lehet egy évet sem bírtak ki a példányok, miközbne a régebbiek közül lehet 5 évesek is vannak.Amúgy nehéz ügy... jó is legyen olcsó is legyen, nehéz olyan egeret találni.
-
Sirus86
aktív tag
Ez elég nagy baj, sokat rendelek apróságokat. Viszont meg fogják oldani valahogy szerintem. Sok ilyen volt már.
Szerintem lesz majd hely raktar, es akkor olcsobb lesz. Par honapot adok erre. Addig nagyon draga lesz minden.
-
MasterDeeJay
veterán
Múlt hét elején rendeltem aliról, akkor még nem kellett pluszban fizetni. A hét közepén még kosárba tettem két féle mikrokapcsolót, az árában nem volt semmi plusz. Viszont fizetésnél már hozzászámolt 2400HUF-nak megfelelő dollárt, a tételhez annyit írtak, hogy a vámköltségekre, amennyiben mégsem kerül felhasználásra visszautalják. Durván 4000 forint értékű cuccra azért sok a fenti összeg, ezért töröltem is a kosár tartalmát.
Ez elég nagy baj, sokat rendelek apróságokat. Viszont meg fogják oldani valahogy szerintem. Sok ilyen volt már.
-
mrzed
senior tag
Low endből van egy ami nekem nagyon bejött. Zalman ZM-M100R de már nem lehet kapni. Ez is ilyen párezer forintos kategória. Amit írtál az kimondottan jól hangzik ennyiért!
Sirus86
Aliról most nem rendeltem még emelt áron de nem is nagyon látom még hogy emeltek volna, majd megnézem.Múlt hét elején rendeltem aliról, akkor még nem kellett pluszban fizetni. A hét közepén még kosárba tettem két féle mikrokapcsolót, az árában nem volt semmi plusz. Viszont fizetésnél már hozzászámolt 2400HUF-nak megfelelő dollárt, a tételhez annyit írtak, hogy a vámköltségekre, amennyiben mégsem kerül felhasználásra visszautalják. Durván 4000 forint értékű cuccra azért sok a fenti összeg, ezért töröltem is a kosár tartalmát.
-
MasterDeeJay
veterán
Ha esetleg olcsó és jó egér érdekel, mert szoktál másoknak gépet építeni, javaslatom:
Yenkee Prisma (YMS 3010). 3ezer pár száz. Pixart 3327 ami teljesen flawless, kompetetívre is már alkalmas. Szoftver, átprogramozható gombokkal. Méretre közepes, a legtöbb embernek jó lehet.
Egyedüli "hátránya", hogy 110gr. körüli. Viszont most így, kb. 1 hónap használat után elmondhatom, hogy csak az első pár nap alatt szokatlan és minimális mértékben fárasztó a használata. 1 hét után garantáltan hozzáerősödik a csukló és elmúlt ez az érzés. Már több mint egy hónapja használom, mert annyira elégedett vagyok vele, hogy közben ellustította a logitech javítására tett szándékomat. (arról nem is beszélve, hogy 3 dupla klikkes mikro kapcsoló csere + kiszállítás annyiba kerül majdnem mint ez a Yenkee egér.
Szerintem egy rejtett best-buy kincs. Szándékosan nem írtam értékelést az arukeresore, nehogy felverjem a kereskedőknél az árat.
Low endből van egy ami nekem nagyon bejött. Zalman ZM-M100R de már nem lehet kapni. Ez is ilyen párezer forintos kategória. Amit írtál az kimondottan jól hangzik ennyiért!
Sirus86
Aliról most nem rendeltem még emelt áron de nem is nagyon látom még hogy emeltek volna, majd megnézem. -
Aprósólyom
addikt
-
Sirus86
aktív tag
Már meg is van a refund.
Ezt írtam egyébként képekkel megerősítve:
The item is counterfeit, not original Logitech. I cannot return a fake branded product because customs may seize it and I could be fined for shipping counterfeit goods. It has no DPI LED strip, the cable is not smooth, the logo is in the wrong place, there is no serial number, and official Logitech software does not recognize it. I request a full refund without return.Szóval ahogy ígértem szét fogom szedni!
Nice! u.I.: Magyarorszag is erintett a Juliusban ervenyben levo 3 euros vamra / termket kategoria, vagy csak Nemetorszag kezdte el csinalni? Ami mondjuk 1.5 Eu volt, az mar 5-6 euro lett.
-
kriszpontaz
veterán
Én 13K körül vettem G502 Hero-t, de az full eredeti volt. Semmi gond a G-Hubbal sem, szoftverfrissítés is simán lement.
-
mrzed
senior tag
Igazad van, nem tudom miért gondoltam hogy középen kell lennie.
Függetlenül a logótól a képeiden egyértelműen látszik a csalás. Viszont annyira gyenge minőségűnek néz ki, hogy a harmada árat sem érte meg.

-
MasterDeeJay
veterán
Miért van rossz helyen a logó?
Bár a szemem már nem a régi, de az eredetin se középen van: G402 Hyperion FuryIgazad van, nem tudom miért gondoltam hogy középen kell lennie.
-
T0rnad0
addikt
Bár a szemem már nem a régi, de az eredetin se középen van: G402 Hyperion FuryIgen, a logó nem középen van, de azért nekem is meg kellett nézni. A céges géphez használom régóta
Tavaly ősszel sikerült vennem hasonló áron egy VXE R1-et, az tényleg jó ár-érték arányú volt (itthon 14k). Logitech-ben nem is gondolkodtam, pont a hamisítványok miatt.
-
mrzed
senior tag
Már meg is van a refund.
The item is counterfeit, not original Logitech. I cannot return a fake branded product because customs may seize it and I could be fined for shipping counterfeit goods. It has no DPI LED strip, the cable is not smooth, the logo is in the wrong place, there is no serial number, and official Logitech software does not recognize it. I request a full refund without return.Szóval ahogy ígértem szét fogom szedni!
Bár a szemem már nem a régi, de az eredetin se középen van: G402 Hyperion Fury -
Met
nagyúr
Már meg is van a refund.
Nice.
-
MasterDeeJay
veterán
Instant A704F chip
ZK-002-A704F-VR1
Huano switches
HID\VID_30FA&PID_1701&MI_00\8&3808EB65&0&0000
VID_30FA = Wuxi Instant Microelectronics Co., Ltd.
PID_1701 = INSTANT USB GAMING MOUSE / A704 -
MasterDeeJay
veterán
Már meg is van a refund.
-
Sirus86
aktív tag
Csakhogy ez nem volt gyanúsan olcsó. 7eft, az minden csak nem olcsó, ezek a klónok párezer forintosak szoktak lenni.

Nekem az jönne le ebből hogy eredeti. Mármint ezt a plecsnit valamiért megkapta. Igazából azt gondoltam hogy valami kína only logitech kevesebb tudással. Nem egy kína only cuccom volt.
Őszinte leszek sokszor rendelek szándékosan fake cuccokat hogy megmutassam milyenek, Temu is szoktam így hogy megrendelek mindenféle szart aztán gyakorlatilag ingyen volt. Aliról simán vettem 5-20eft-os DDR5-ös ramokat amelyeket később 10x-es áron adtam el, teljesen jók voltak. Túl olcsó gyanús lehet de nekem valamiért sokszor bejött.
Bele van kalkulálva hogy bukok de az esetek nagyon nagy részében nem buktam. Most sem hiszem hogy fogok, azaz igazából ha mondjuk felét visszaadják már annyit elértem hogy van gagyi egerem ami jó lesz szervízelni vagy ajándékba valami kevésbé power usernek.Irni kell ali supportnak,hogy a Logitechnek irtal, mert fake termeket arulnak. Es kered vissza az arat a termeknek. Igy tutira visszaadjak.
-
dongettó
tag
Ahogy mondod, figyelemmel és körültekintéssel konstatálod, hogy hamis árút kaptál , ami eredetinek volt feltüntetve / van híd tábla / . Majd annak a rendje és módja szerint szétvered kalapáccsal és visszakapod a pénzt. Ez így működik.
Bár alin egyre akaratosabbnak kell lenni, mert a support próbál mihamarabb lerázni. Belinkeled a jelentést a logitechtől , bokánfossák magukat és 2mp alatt már vissza is kaptad a pénzt. 10 éve ez zökkenőmentesebb volt, ma már küzdelmesebb. De ha tudod miből értenek, akkor gördülékeny, alapból meg sokszor instant visszakapod ( én spec ilyesmiket sosem rendeltem, amiből létezik eredeti ). Nekem egyébként kicsit úgy tűnik mintha ezeket a dolgokat a botok intéznék 99% ban és csak 1% -ban néz rá vmi indiai a process végén.// amit még érdekesnek tartok, hogy egy ideje a 4 csillagnál rosszabb revieweket úgy kell külön lenyitni, először azthittem meg sem jelenik a pl 1 csillagos értékelésem, úgy kell keresni, hogy direkt pl az 1 csillagra keresek.. Szal csinálnak maguknak pár 5 csillagot. vagy 4, amit instant az ember képébe tolnak, és utána úgy kell keresni a rosszabbakat, persze az átlag az pl 2.8 lesz, az látható alapból. Egyik eladó azzal szórakozott, 2X egymás után hogy 3 db A8 7600 as rendelésből 1 db volt 7600 és 2 db 7650K. Ezt kétszer eljátszotta, majd játszotta a hülyét, másodjára már tudtad, hogy szándékos.
-
dongettó
tag
Bocsi, de ez kb olyan, mintha nem foglalkoznál a táblával, hogy leszakadt a híd, és az árok fenekéről karomkodnál, hogy dehát itt egy hídnak kell lennie...
Értem én, hogy nem jó dolog az átverés, de kellő figyelemmel és körültekintéssel nagyon jó arányban el lehet kerülni (ok értékelések olvasása, és csak a rosszak érdekesek 1-3*)
Az alitol nagy eséllyel egy forintot sem fogsz visszakapni, és ez nagyrészt sok "kedves" honfitársunknak köszönhető, aki mindent megpróbál, hogy akár csak 1-2$-ral csökkentse az árát az amúgy teljesen hibátlan terméknek.
Ha pedig rendszeresen bevallalsz rázós rendeléseket (2.8-as értékeléssel ez több, mint rázós...), ne csodalkozz, ha belefutsz buktába...Ahogy mondod, figyelemmel és körültekintéssel konstatálod, hogy hamis árút kaptál , ami eredetinek volt feltüntetve / van híd tábla / . Majd annak a rendje és módja szerint szétvered kalapáccsal és visszakapod a pénzt. Ez így működik.
Bár alin egyre akaratosabbnak kell lenni, mert a support próbál mihamarabb lerázni. Belinkeled a jelentést a logitechtől , bokánfossák magukat és 2mp alatt már vissza is kaptad a pénzt. 10 éve ez zökkenőmentesebb volt, ma már küzdelmesebb. De ha tudod miből értenek, akkor gördülékeny, alapból meg sokszor instant visszakapod ( én spec ilyesmiket sosem rendeltem, amiből létezik eredeti ). Nekem egyébként kicsit úgy tűnik mintha ezeket a dolgokat a botok intéznék 99% ban és csak 1% -ban néz rá vmi indiai a process végén. -
MasterDeeJay
veterán
Bocsi, de ez kb olyan, mintha nem foglalkoznál a táblával, hogy leszakadt a híd, és az árok fenekéről karomkodnál, hogy dehát itt egy hídnak kell lennie...
Értem én, hogy nem jó dolog az átverés, de kellő figyelemmel és körültekintéssel nagyon jó arányban el lehet kerülni (ok értékelések olvasása, és csak a rosszak érdekesek 1-3*)
Az alitol nagy eséllyel egy forintot sem fogsz visszakapni, és ez nagyrészt sok "kedves" honfitársunknak köszönhető, aki mindent megpróbál, hogy akár csak 1-2$-ral csökkentse az árát az amúgy teljesen hibátlan terméknek.
Ha pedig rendszeresen bevallalsz rázós rendeléseket (2.8-as értékeléssel ez több, mint rázós...), ne csodalkozz, ha belefutsz buktába...Alitól minden szarért kaptam már vissza pénzt. Legutóbb sodimm-dimm adapterek után úgy hogy sérülten érkeztek de csak műanyag rész jött le róluk, működést nem befolyásolta és most is azok vannak a gépembe. Simán bevállalom, messze pozitív a mérleg.
-
walakyb
tag
Ha pedig rendszeresen bevallalsz rázós rendeléseket (2.8-as értékeléssel ez több, mint rázós...), ne csodalkozz, ha belefutsz buktába... -
paatrick
őstag
Rá lehet kattintani a Brand+ Certified Original-ra, és ott leírják mit jelent. Semmit
az eladó azt mondja hogy eredeti, bekamuzik egy dokumentumot és meg is kapja a minősítést. A leírás alapján nincs köze az Aliexpressznek a folyamathoz.Amúgy a képeden is látszik: 17 review ebből 2,8-as átlag. Ha rámész 6 review 1 csillagos és írja hogy fake product

-
MasterDeeJay
veterán
Én G304-et vettem így sikeresen. Amikor megjött az anyaghasználaton érződött, hogy nem eredeti, de amúgy működött. Csak meg is döglött két hónap után. Szűk 3000Ft volt, betudtam tanulópénznek. Aztán vagy 3 hónappal később írt az Ali, hogy lehetséges, hogy fake terméket vettem valamikor és blabla, valami iszonyatos wall of text, hogy mit is kéne tenni, de már nem foglalkoztam addigra vele.
Nekem sem lenne nagy baj ha nem eredeti és mondjuk 3eft-ba kerülne csak ne lenne ennyire totál gagyi.
Ali amúgy folyamatosan írogat nekem a gyerek legójai miatt amiket onnan rendelek hogy nem eredeti de nem is vártam hogy az legyen (az eleve töredékébe kerül de jó minőségű).Met
Lehet igazad van és van valami prémium előfizetés amit leperkálnak hogy brand+ ként jelenhessenek meg. -
N€T0X|N
őstag
Én G304-et vettem így sikeresen. Amikor megjött az anyaghasználaton érződött, hogy nem eredeti, de amúgy működött. Csak meg is döglött két hónap után. Szűk 3000Ft volt, betudtam tanulópénznek. Aztán vagy 3 hónappal később írt az Ali, hogy lehetséges, hogy fake terméket vettem valamikor és blabla, valami iszonyatos wall of text, hogy mit is kéne tenni, de már nem foglalkoztam addigra vele.
-
Met
nagyúr

Bele van kalkulálva hogy bukok de az esetek nagyon nagy részében nem buktam. Most sem hiszem hogy fogok, azaz igazából ha mondjuk felét visszaadják már annyit elértem hogy van gagyi egerem ami jó lesz szervízelni vagy ajándékba valami kevésbé power usernek.Mármint ezt a plecsnit valamiért megkapta.
Gondolom van az a pénz amiért meg lehet venni.
Nyilván szándékos megtévesztésnek minősül. -
MasterDeeJay
veterán
-
sonar
addikt
Részben vissszatalálós post.
Másik részben meg jelezni szeretném, hogy van egy elírásod: így mivel kifutó típus nem tekintettem csapnának -
MasterDeeJay
veterán

Bele van kalkulálva hogy bukok de az esetek nagyon nagy részében nem buktam. Most sem hiszem hogy fogok, azaz igazából ha mondjuk felét visszaadják már annyit elértem hogy van gagyi egerem ami jó lesz szervízelni vagy ajándékba valami kevésbé power usernek. -
balazs1022
őstag
Én nem lepődtem meg. Látszik, hogy ez egy friss hírdetés, és még olyan sok eladás sincs, értékelés meg még kevesebb. Egyébként a review-okból sok minden ki szokott derülni. Szóval előre látható volt, hogy nem lesz eredeti.
Több mint 10-en éve Aliexpress-ezem, és nem volt még negatív tapasztalatom 1x sem. Sajnálom, hogy Te belefutottál. Tanulópénznek most ez jó volt.
Itt is igaz a mondás: "Túl oclsó, hogy igaz legyen".
Met: Bocsi nem válasz akrt lenni -
Met
nagyúr
Szerintem Ali-tól teljes visszatérítést nem fogsz kapni visszaküldés nélkül.
Maximum részleges refundot.
De kíváncsi leszek mi lesz a vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szijjártó Péter a BYD-hoz igazolt
- Star Trek
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiszivárogtak a Pixel Watch 5 sajtóképei: marad a jól ismert forma
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Minisforum UM690L Slim Ryzen 9 6900HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 680M MiniPC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Mivel csakis vertikalis egeret hasznalok, kerestem a Zelotes T20 utodjat (ket evig tok jol ment, most a dokkolo eldobja random ). Es ez is karcolt mindent, ahogy te is lirtad. Csinaltam videot az alinak, es most kuldhetem vissza. Amugy fel ora hasznalat utan a muanyag megrepedt. Nemetben mar nem adnak vissza penzt, mindent vissza kell kuldeni (ingyen). Nem tudom mennyire eri meg az Alinak, ha kb 60-70%-ban kell minden visszakuldeni, mert gyarilag vacakok. Gyartas-szallitas-visszakuldes. Mostmar az aremeles miatt csak nemet portalokrol vasarolok.