Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve_Brown
    senior tag

Mondjuk azt már megérte lábra állítani, képek alapján fasza lett. Fényezés is jó lett, nem lett narancsos?

Én nyilván látom benne a narancsosságot de nem üt el a mai autók gyári narancsosságától. Polírozgattuk néhány helyen ott tükör lett. Lehet egyszer az egészen átmegyünk polírral de egyelőre jó ez így.

Első fényezés volt kb csakazért is megcsinálom, majd én megmutatom alapon. És mivel lakkfekete... Hát ez mindent kidob. Lehet jobb lett volna falcokkal együtt fehérre vagy valami szürke metálra fújni. Néhol maradtak benne horpik, valahol meglátszik hol mentem el csiszolóblokkal.

De élőben is ugyanilyen jól néz ki mint ezeken a képeken. Aztán közelről meg lehet nézni, hogy "jé itt beszívódott" vagy "jajj hát itt máshogy kellett volna tartani azt a csiszolóblokkot", "aha ide kellett volna még gitt".

De majd 30 éves. Vissza lett csiszolva rendesen, normális technológiai sorrend volt, jó anyagok. Ki voltak szedve a kéderek. Nem csak egy ilyen megmattít->kitakar->leködöl fényezés lett és nem is egy 2 milliós AMTS kompatibilis kiállítási autó.

Új hozzászólás Aktív témák