Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve_Brown
    senior tag

:R megkövetem magam, országos vízkorlátozásról tudtam.

ettől függetlenül, a felelős magatartást továbbra is annak gondolom, hogy az ember a környezetet helyezi előtérbe, egy darab vas helyett. de ez mégiscsak az autós topik, szóval mások a prioritások. elnézést a kirohanásért Micsurin-tól is.

ettől függetlenül, a felelős magatartást továbbra is annak gondolom, hogy az ember a környezetet helyezi előtérbe, egy darab vas helyett.

Figyelj én fél éve csesződtem ezzel a kocsival. Százezrek mentek bele és több száz munkaóra mire egy ilyen jégvert, össze vissza okádalomig fújt. Meg nem csiszolva leködölt aztán lepergő lökhárítós autóból. Ami konkrétan arra várt, hogy egy tréler elvigye a bontóba.

Végül lett egy laikus számára is értékelhető valami. 1 hónapja kész volt a fényezés, végre össze mertem rakni mikor láttam nem repedt fel sehol. És nem bírtam ki, hogy ne mossam le. Annyira azért nem voltam a társadalom ellen, hogy a vízkorlátozásban nem érintett fővárosban lemertem csapatni róla a port 500 forintért hogy utána láthassam tényleg volt-e értelme a napon rohadni 4 árnyalatot barnulni, megbolondulni, sírni és kétségbeesni.

Új hozzászólás Aktív témák