Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25999) EQMontoya válasza zack (#25991) üzenetére


EQMontoya
veterán

Sok dologban igazad van, és abszolút egyetértek.
Az autópályán 2 kilóval csapatásban nem.

Ugyan nincs annyira erős autóm, mint Neked, 220 körül lehet valahol a vége (tényleg nem próbáltam, 180-190 körül volt a max), de már ez is elég.
A múltkor az M3-on menve a belső sávban rámentem valamire, ami úgy vágta ki a bal hátsót, hogy a szál kifordult belőle! Nyilván azonnal 0-ra is eresztett, lett rajta egy 1.5 cm hosszú és fél cm széles lyuk. 140 körüli volt a tempó, nem volt kellemes élmény. És egy két éves Toyo Proxes T1R-ről beszélünk, szóval nem szar gumi volt a kocsin. Ha ott kétszázzal megyek, legjobb esetben is végignyalom az elválasztó betont.

Integra balesetével kapcsolatban: 99%-ban biztos vagyok benne, hogy ott sem a gyorshajtás ölt. Pár nappal utána voltunk páran a helyszín közelében, látszottak még itt-ott a nyomok. Esélyes, hogy gyorsan hajtott, de az a szakasz annyira egyenes és még egy úthiba sincs, hogy egyszerűen semmilyen magyarázata nincs annak, hogy ott hogyan lehet leesni az útról. Úgyhogy ennek okán majdnem biztos vagyok benne, hogy ha nem valami technikai probléma volt (pl. defekt), akkor elétéblábolt valaki a külsőből, meglökte, vagy valahogy hirtelen irányváltásra késztette, mert máshogy ott nem lehet balesetezni.

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.