Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#207020) MC Pite válasza Tsebacsi (#206958) üzenetére


MC Pite
veterán

Én olvasom, csak nem tudom milyen átlagsebességre. Ha 130as pályázásra, arra nem rossz, de sztem nem is jó. Ha büntihatáron és 150+osan mentél, akkor fasza érték.
Tudom, mindenki azt mondja hogy nagy autó*, de én nem lököstől lökösig mérem az autókat miliméterben, hanem utas és csomagtér méretben (esetleg nyilván a finomságot is nézhetjük, de az ár/prémiumság kérdése inkább mint méret).

*: Pl az F30 fél arasszal hosszabb az enyémtől; elől szűkös széltében, hátul mindenhogy, a csomagtartója meg, khm. Vezethetőséggel kenyérre kenhetett volna, de csak elszomorított hogy a Ring of Kerryn egy ennyire visszajelzés nélküli, döglött, motorféknélküli, nagyturbólyukas (megfontolt automata váltóval és kisdízellel) rázós autóval kellett vezetnem, hogy egy Rapidért is már sokat ráfizettem volna helyette. Az én szarommal ilyen helyeken azért lehet egy tűrhetőt autózni, pedig ez sem az arra kihegyezett változat, de tök más liga ahogy kommunikál, vagy ameddig mertük fordítani őket, addig abban is verte.
Szóval régebben sem hatott meg kategória, ezek után meg főleg lepereg, főleg amíg másban nem rak le valamit.
Az a plugin ötös pl már rak, más liga több szempontból is. De nekem nem igazán nagy egy egy ilyen nagymotorháztetejű szedán. Pont mint a SUVok, mit kezdjek azzal, hogy rontják fogyasztásban/bizonyos területeken a saját esélyeiket divat vagy rétegigény miatt, még mindig csak ahhoz képest tudnak jók lenni.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.