Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#188000) CactuS válasza Szada85 (#187998) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Minket is hívtak már fel - szerencsése csak pár alkalommal az elmúlt ~10 év alatt -, hogy vissza kéne fáradni a helyszínre ezért és azért... Nem mondom, hogy mindig jogos volt, mert előfordult, hogy rendőrt hívtak végül és az kapott büntetést, aki hívott minket. Eddig egy ügyfelünk volt, aki önként hagyott elérhetőséget parkolási sérülésnél, egy angol úriember - sajnos már nem ügyfelünk, mert anno Obama egyik patent törvénye miatt az egész nemzetközi vállalat csődbe ment. Ő mondta, hogy másik oldalt nézte egy szűk utcában és előre hajtotta egy másik autó tükrét, ahogy elment mellette. Megállt és hagyott egy névjegyet, hogy rendezhessük a kárt. Sajnos idehaza ilyen mentalitással nem nagyon lehet találkozni és ezen a biztosítók károkozói pótdíj + díjemeléses trükközése sem segít.

Ez olyan dolog szerintem, hogyha egy kicsit is bizonytalan az ember a dolgokban, akkor hívjon rendőrt, nem az állampolgárok dolga a nyomozás. Persze egy telefont azért megérhet.

MM: Ja, de igazából bármi is történt előtte, egy 40 tonnás nyergessel így nem szórakozunk, ha összeérnek, akkor simán ott maradhat az autós.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.