Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149038) tonyrulez


tonyrulez
őstag

Üdvözlöm az Urakat,

nem tudom jó tyopikba tévedtem-e a kérdésemmel de ez tűnik a legadekváltabbnak.

Szeretnék tolatókamerát tenni a 2004-es Daewoo Nubira (alias Chevrolet Lacetti) kombimba, és mivel nem nyerte el tetszésemet a műszerfalra ragasztandó, vagy a visszapillantós kijelzők, ezért gondoltam lecserélem az amúgy nem használt 2DIN rádiót a legolcsóbb kínai szarra ami kijelzi a kamera képét (minden másra ott az okostelefon). Ma meg is rendeltem a hangzatos nevű 7018B "rádiót"
Felkészülve a későbbiekre megnéztem beszerelős Youtube videókat, és mindig kellett kábeleket átforrasztaniuk, mert más csatlakozón, máshova ment adott ér, és nem szabad rádugni csak úgy azonnal mert csak elfüstöl. Namost és felkutattam a netet hogy kell-e nekem rendelni valami adaptert. Amit találtam:

A mostani 5CD váltós rádió pinout-ja: [kép]
Hogy mi is van bekötve (nem saját kép): [kép]
A kínai rádió pinout-ja: [kép]

Ha jól értelmezem, akkor olyan szerencsém van hogy ISO csatlakozású az eredeti rádióm is, és plug&play működni fog? Mert a sokszínű csatlakozósoron a Block 1 Left Section tök üres, Center Section nem, de ez csak a távirányításért felel amit sajna veszítek, Right Section meg tele van, de az elvileg csak CDC(hanger) ami megintcsak nem kell. A maradék 2 csatlakozó pin-outja meg ahogy nézem egyezik.

[ Szerkesztve ]

4 8 15 16 23 42

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.