Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14003) roberto211 válasza tresh (#14002) üzenetére


roberto211
őstag

Oké azt elismerem,hogy hibás voltam abba,hogy nem voltam elég figyelmes tolatáskor kivételesen egyszer fordult elő ez is egy mellékutcában.. De a csaj meg kikerülhetett volna elég széles volt az utca. Nálam is fordult elő ilyen,hogy kijöttek elém vagy nem vettek észre és rámhúzták kormányt de ilyenkor mit csinálok? Fék,elránt,gáz,vissza. Neki annyit kellett volna tenni,hogy kb a 30 ról fékez egyet és bekanyarodik mellém.

Megzavart az a hülye gps mert leesett a műszerfalra tartóval együtt és ahogy tolattam azt figyeltem 1 mp re. Erre jön a nagy duda, de kb 10nél többel nem tolattam még gumihang se volt mikor lesatuztam autók meg nem mentek egymásba de ugye ezt kilehet magyarázni..

bitpork: Most már tényleg az lesz.. Ha én minden alkalommal kiugrálnék ilyenekért ezzel menne el a fél menetidő.. Tegnap egy öreg húzta rám Kelenföldön a citroenjevel a kormányt parkoló autók közül.. Ha nem figyelek leviszi az oldalamat.. És most én is szálljak ki meg erősködjek? :(

DeFranco: Most őszintén mit érek vele ha felveszem a kesztyűt és erősködök vele? Szomszédok jobbról balról, egy fazon kint állt.. Ha most leállok a csávóval harcolni, eltördelem ujjait utána még én leszek feljelentve utána meg vagy börtön vagy közmunka... Csak akkor veszek részt ilyesmiben ha az ember kezdi Én sose kezdeményezek semmilyen erőszakoskodást, de ha már ő kezdi az önvédelemnek számít.. Pedig szívesen tettem volna ilyen műmayer gyökérrel elhiheted..

[ Szerkesztve ]

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.