Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#138003) rbalint88


rbalint88
addikt

na jó, a v60 phev ba$$o. mivel van a családban egy sima d3, így azt tudom mondani, hogy a csomagtércsökkenés nem számottevő, simán együtt lehet élni vele. (max sok cekkerrel nem húzza be az ember a rolót). nagyon szépen, fölényesen megy. nagy tempónál jellemző hosszú ívű kanyaroknál szépen tartja az ívet (pályán 3 sávnyi váltás 180-nal tök stabil), a szűk kanyarokban a súly eltolja először az elejét, aztán utánamegy a segge is. az utastér nem túl tágas, viszont nagyon kényelmes.
verdikt: fain a verdája focvis bácsi ;]

megkaptam ma a céges verdát, 2012 Hyundai Elantra 1.6GDI 105e km-rel. kényelmes közlekedőedény* felszereltségben a bluetoothon (és zenestreamen) kívül mindent tud, ami kell nekem - tempomat, digitklíma, ülésfűtés, tolatóradar, esőérzékelő. egy automata világításkapcsolás mondjuk jól jönne, akár egy gyújtáson fixre kötött tompított is megtenné. szerencsére DRL van, úgyhogy törvényileg nem leszek megszekszuálva, csak szeretem, ha világít az autó rendesen.

* a futóműve meglepően buta, vasúti sínen átkelve [Ikörkörösen ]oldalra ringatózik a segge. nem bug, hanem feature, újkora óta ilyen, a többi is a flottában. a motor közlekedni elég, hepciáskodni nem kell vele. váltó nagyon pontos, a fokozatkiosztás meglehetősen rövid, 6-ban 80-nál már 2000-et forog. a fék kicsit hirtelen, azt még szokni kell.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.