Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#136019) #89309696 válasza focvis (#135973) üzenetére


#89309696
törölt tag

Attól, hogy a saját autómmal kétezret megyek még nem jelenti azt, hogy cégessel, máséval nem közlekedek többet, bár ezek nagyobb részét inkább anyósülésen amennyiben lehet. Mindenkinek jobb úgy. Ugyanúgy figyelem a forgalmat ha nem vezetek akkor is.
Nem annyira szar a helyzet pláne vidékes vidéken ezt tudom, inkább velem van a hiba és érzékeny vagyok apróságokra. Belül nő vagyok.
Téligumival járókat csak akkor szólom le, ha képes vele pályán száguldani meg beletekerni tízezret vagy többet egy évben, hogy aztán következő télre már nagyságrendekkel kevesebbet tapadjon meg árokba álljon. Az én gumijaim gyakorlatilag olyanok, mintha garázsba lenne eltéve ennyi használattal. Azért nagy a különbség, még ha kettős mérce is. A következő szettem már négyévszakos lesz, addigra talán a CC gumik nem duplájába fognak kerülni ebben a méretben.
Egyébként T, A1, BE kategória is megvan, de vezetni igazából traktort szeretek egyedül, semmi mást. Szerencsére azzal dolgozok is. Pár hete egy Trafic-kal kellett mennem a szomszéd telepről, az 1050 terhelhetőségbe bepakoltak a vadbarmok 1400 kiló kukoricát azt kellett elvinnem, mert az ottani fiatal sofőrjük nem akarta vezetni. Én elvittem, nem ez volt az első túlpakolt fuvarom. Na mondjuk az tetszett még úgy is, hogy nem traktor volt. Lehet, hogy amúgy román vagyok azért vonzzanak ezek.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.