- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Asszociációs játék. :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
Nem, az Aldi-s nem Ryzen-es volt, de elég jó spec/ár mutatója volt, hogy Inteles gépem legyen. Ma voltam az egyikben, de se gép se monitor nem volt már nekik.
Jól tetted!Szerintem cc 50eft-vel kevesebből is összehoznál egy olyan konfigot. De még ha 300 lenne is, legalább tudod, miket raksz bele. Amúgy nem lehet rossz az Aldis márka sem, de fene tudja, én például nem a PCX-től veszem az étel/italt.
Erről a pulsy nevű ketyeréről annyit sejtettem, hogy valami pulzálást mér, de szerencsére még nem feküdtem intenzíven, hogy ilyennel számolják ki, mennyi órám van hátra.
Szóval akkor ennek az órának is igen ravasz töltője van! Én már attól rosszul vagyok előre, hogy Type-C töltős lesz a telóm, mert kilóméternyi microUSB töltőzsinórom van.....és azokat kidobni sem tudom, powerbankokhoz is kell meg a fene tudja mikhez. Gondolom van valami adapter ezekhez, de már arra is oda kell figyelni majd....... 2 db powerbank mindig van nálam, ha megyek valahová, de azzal sem leszek előrébb, ill a nagyobbik powerbankkal igen, azzal haza is tudok akár menni. (Ignis tipusú)
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- JavaScript topic
- Asszociációs játék. :)
- Minecraft
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen széket vegyek?