Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz ubyegon2 #58659 üzenetére

A remount-rw-t próbáltam, de azzal nem tudott mit kezdeni (sajnos a hibaüzenetet nem jegyeztem meg, a lényege az volt, hogy értelmezhetetlen a kapcsoló), ezért lett végül defaults.

A problémám pont az, hogy tegnap kismillió féle programmal vizsgáltam át a meghajtót, de semelyik se talált hibát az adott HDD-n (van egy, az élete vége felé járó HDD a rendszerben, de az torrentre van használva). Ezért untam meg a szélmalomharcot, és írtam át defaults-ra, mondom ha bebootol, akkor legalább használható. Most használható, és sejtem mi a célja a remount-ro-nak, de eléggé frusztráló,. hogy egy frissítés / reboot után megint szélmalomharcot folytassak amiatt, mert valami hiba jelent meg rajta.

Ha pedig bebootol, és stabil (márpedig 21 órája stabilan dolgozik), akkor nem értem miféle hibát talált.

Jelenleg egyetlen dologra tudok gondolni, hogy az alulfeszelt proci okozhat valami problémát, azt majd kicsit feljebb veszem, de más ötletem nincs - ugyanilyen beállításokkal iszonyú hosszú ideig elvolt Windows 7-el ugyan ez a hardware... :U

Új hozzászólás Aktív témák