Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz cigam #108190 üzenetére

Az infók itt vannak a pex-comlpt-01 lpt express kártyáhóz.
    Gyártó: Gembird; Termékosztály: Egyéb vezérlők/adapterek; Busz típus: 1 x PCI-E ; Belső kártya alaplapokhoz.
    Így is ismerhetjűk is fell: PEX COMLPT 01, PEXCOMLPT01, PEX COMLPT-01, PEX-COMLPT 01 néven.
    Easily add 9-pin COM serial and 25-pin LPT printer ports to your PC.
    Internal PC interface: PCI Express x4, v.3.0
    External outputs: DB9M RS-232 port (16C550 UART up to 8 Mbps); DB25F 1MBps Standard Parallel Port (SPP, supporting EPP and ECP modes, IEEE 1284)
    Chipset: WCH382
    Additional low-profile bracket
    Dimensions: 120 x 78 x 18 mm
    Ezt találtam hogy Linux Kernel 2.6.11 től támógatott a kártya,szerintem ez jó választás - mi a véleményed most róla.
    A driverét ezen a néven: PEX-COMLPT-01_driver_611554E5-D444-4707-AB13-F164C5C83A40.EXE
    A DoubleCommanderrel kicsómagóltam a *.exe fájját és egy csómó kőnvtárakat látók és nem is tudom eldőnteni is azt hogy mejik LINUX kőnyvtárából installáljam a driverét,ha ebben tudnál segíteni nagyon is megköszönöm,gépemen nincsen Windows és nem is tervezem,ezt azért mondom mert:Ubuntun LinuxMnten ArchLinux EndeavourOs Cinnamonnal régóta belaktam már ezt a négy jó rendszert és minden is remekűl műkődik.
    A mostani témám ez a COM és LTP kártyát kellene jól műkődő állapotba hóznóm a vasúthóz.

• IstvánLászló

őstag

válasz cigam #108190 üzenetére

Köszönöm a válastodat,mindjárt potólom a kártyának a pontós leírását és igen van hózzá is adott mini cdlemeze,de nincsen cd/dvd olvasóm a gépemhez.
    Így útána kell keressnem a neten az infóit,k.b 15 percmúlva tudok pontósabbat leírni. :) :K

Új hozzászólás Aktív témák