Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz DarthSun #108673 üzenetére

Nekem se tűnt fel lassúság, de nem tudjuk mit követően rakta fel a kolléga, lehet valami pálcikaWM volt neki fenn előtte és az meg pattogósabb nyilván.

Egyébként a Cinnamon elég nyugodt megjelenésű volt régebben, a 6-os verzió óta viszont már nem lassú. De mivel árnyékolás meg csigalassúság is szóba kerül, valami más gond lehet ott urandom0 kollégánál.

De lehet nekik van igazuk és mi vagyunk aszkéták, azért használjuk, én meg egyenesen marhabarom vagyok, hogy 12 éve ezzel kínzom magam. :DDD Persze lehet nekünk nem nokedli hardveren van fenn a LMC, sokaknak szokása, hogy semmire nem használt vacakot elővesznek, hogy kipróbáljuk már ezt a valamit...ó hát ez jujdelassú! brühühüüü...

Mondjuk valóban otromba gyermeteg ikonokat láthatunk előbbi képen, ahol Tibikomám annyira szereti a KDE verziót, hogy mégis bugyuta Gnome ikonokat rak a tálcájára...miféle öszvér marhaság ez? :D

Na jól van, most már mindenki jól megdícsérte a másik kedvenc ocsmányságát...és még nincs is vége a napnak. ;]

Új hozzászólás Aktív témák