Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lez68
csendes tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi a választ.
1 millió ingyen váltást vesztettem, a MAGYALLTBSZ 2MFt lett volna. -
lez68
csendes tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Egy tanulságos történet, sajnos a link alatti cikk hibás promókódot tartalmazott: a MAGYALLFX-et.
Csütörtökön még ez volt az oldalon:Lightyear TBSZ promóció – MAGYALLFX
Ha az általam is élesben használt Lightyear befektetési szolgáltatónál nyitsz TBSZ számlát, a MAGYALLFX promóciós kóddal 2 millió Ft-ig középárfolyamon, díjmentesen válthatsz devizát. A kódot a regisztráció után a Beállítások → Promóciók menüpontban tudod megadni, és akkor aktiválható, ha véglegesítetted a regisztrációt, a TBSZ számlanyitást és elhelyeztél rajta legalább 50 000 Ft-ot. A kódot csak az elmúlt 30 napban regisztráltak adhatják meg, és a jutalom a 2025-ös TBSZ számlán kerül jóváírásra. A kód 2025. december 31. éjfélig érvényes.
Az még nagyobb baj, hogy ezt nem vettem észre, és ezt másoltam be Ctrl+C, Ctrl+V-vel a LY oldalán és csak az érvényesítés után derült ki, hogy ez csak 1MFt váltás és TBSZ-en nem alkalmazható.
...pedig nekem pont ez lenne a fontos.
Kértem az ügyfélszolgálatot, hogy javítsák az FX-t TBSZ-re, de elutasítottak. Aztán megírtam, hogy alapvetően nem csak én hibáztam, hibás promo oldalról vettem a kódot (erre két napja nem válaszolnak), de néhány órával a levelem után javították az allampapirkalkulator.hu cikkét, átírták MAGYALLTBSZ-re (persze lehet véletlen egybeesés is 14 nappal a cikk megírása után
):
Legutóbb módosított: admin [2025-11-28 11:59:33]
Az én profilomban sajnos maradt a rossz MAGYALLFX. Nem túl ügyfélközpontű megközelítés
… bár még nem adtam fel, talán hétfőn kijavítják.
ON
Azt egyébként tudjátok, hogy a MAGYALLFX-el átváltott EUR-t tovább tudnám-e vezetni TBSZ-re, vagy ebből csak a személyes számlámon tudnék kereskedni? Ezt az adózási mizéria miatt kerülném. Olvastam itt ezt is azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Formula-1
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
...pedig nekem pont ez lenne a fontos.
):
… bár még nem adtam fel, talán hétfőn kijavítják.