Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lez68

csendes tag

válasz UberMutant #1591 üzenetére

Köszi a választ. :R
    1 millió ingyen váltást vesztettem, a MAGYALLTBSZ 2MFt lett volna.

• lez68

csendes tag

válasz Brandynew #1578 üzenetére

Egy tanulságos történet, sajnos a link alatti cikk hibás promókódot tartalmazott: a MAGYALLFX-et.

Csütörtökön még ez volt az oldalon:
    Lightyear TBSZ promóció – MAGYALLFX
    Ha az általam is élesben használt Lightyear befektetési szolgáltatónál nyitsz TBSZ számlát, a MAGYALLFX promóciós kóddal 2 millió Ft-ig középárfolyamon, díjmentesen válthatsz devizát. A kódot a regisztráció után a Beállítások → Promóciók menüpontban tudod megadni, és akkor aktiválható, ha véglegesítetted a regisztrációt, a TBSZ számlanyitást és elhelyeztél rajta legalább 50 000 Ft-ot. A kódot csak az elmúlt 30 napban regisztráltak adhatják meg, és a jutalom a 2025-ös TBSZ számlán kerül jóváírásra. A kód 2025. december 31. éjfélig érvényes.

Az még nagyobb baj, hogy ezt nem vettem észre, és ezt másoltam be Ctrl+C, Ctrl+V-vel a LY oldalán és csak az érvényesítés után derült ki, hogy ez csak 1MFt váltás és TBSZ-en nem alkalmazható. :((( ...pedig nekem pont ez lenne a fontos.

Kértem az ügyfélszolgálatot, hogy javítsák az FX-t TBSZ-re, de elutasítottak. Aztán megírtam, hogy alapvetően nem csak én hibáztam, hibás promo oldalról vettem a kódot (erre két napja nem válaszolnak), de néhány órával a levelem után javították az allampapirkalkulator.hu cikkét, átírták MAGYALLTBSZ-re (persze lehet véletlen egybeesés is 14 nappal a cikk megírása után ;] ):
    Legutóbb módosított: admin [2025-11-28 11:59:33]

Az én profilomban sajnos maradt a rossz MAGYALLFX. Nem túl ügyfélközpontű megközelítés :(( … bár még nem adtam fel, talán hétfőn kijavítják. :R

ON
    Azt egyébként tudjátok, hogy a MAGYALLFX-el átváltott EUR-t tovább tudnám-e vezetni TBSZ-re, vagy ebből csak a személyes számlámon tudnék kereskedni? Ezt az adózási mizéria miatt kerülném. Olvastam itt ezt is azt is.

Új hozzászólás Aktív témák