Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
user112
üzenetére
1.Ha olyan a promócióskód akkor lehet, hogy csak a főszámlán érvényesül az ingyenes váltás. Amit én használtam is ilyen volt.
2.Igen, lehet. Viszont emiatt idő előtti feltörés esetén kicsit matekosabb lehet a fizetendő adó mértéke. Nem tudom ezt az LY számolná-e ki vagy az ügyfélnek kellene-e.
4.Hedge-elt ETF-ekre céloz a kérdésed. Szerintem a legtöbb magyar ETF-only hosszútávú befektető eurós etf-eket vesz, kicsit abban a reményben is, hogy idővel esetleg visszaváltási költség se terhelje, mert akkorra esetleg már bevezetődik nálunk is az euró. De ez csak hipotézis. Érdekes kérdés ez, hogy ha már meg van pl hogy SP500-at akarsz venni, akkor azt euróban vagy dollárban tegyed-e, mert ha eurósat veszel, akkor azzal lényegében arra is fogadsz, hogy az euró gyengülni fog a dollárral szemben, ha viszont dollárosat veszel, akkor 1 az 1-ben az index mozgása lesz a mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest